Chainfist - Black Out Sunday

Black Out Sunday

Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Rock
Antal numre:12

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 6/10 baseret på 3 stemmer.

Chainfist er et dansk metal band, som jeg selv først lige er blevet introduceret til. Deres debut album har fået titlen 'Black Out Sunday'

Som jeg sætter mig tilrette og gør mig klar til at starte skiven, sad jeg ligeså stille og spekulerede, over hvilken genre vi havde med at gøre. Personligt var jeg meget spændt på det, eftersom det for mig betyder meget når danske bands kommer ud på metalscenen. Jeg startede derefter albummet ud og sangen 'Free Me' starter. Det første som tiltaler mig er den meget melodiske tilgang til tingene, som de benytter. Riffsne er fede og trommerne er solide. Alt dette danner tilsammen en alt-dominerende rå lyd, som virkelig bare sparker igennem.

Vokalen kommer derefter ind og jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige, vokalen passer godt ind - den er klart med til at give sangen et pift. Vokalen er unik på mange måde og har en lyd, som jeg finder interessant. Jeg hopper langsomt videre og igennem albummet bydes der på flere tunge, tempofyldte toner og vokal arbejde som på flere punkter rammer plet. Der er en aggression på pladen som skal ud, den aggression har været med til at skabe en plade som jeg er helt og aldeles vild med. Chainfist lader sig ikke holde tilbage med at benytte elementer, de holder alle døre åben og de forstår at bruge de midler de har.

Pladen er en bombe fyldt op med alt godt fra hver skuffe, dog uden at det bliver uoverskueligt eller rodet. Det hele fungere bare og uret tikker som det skal, guitaren kommer godt rundt omkring det musiske univers, der er ingen grænser for hvad man kan forvente af disse gutter.

Så er du til tunge toner, tempo og en hård "in your face attitude" så skal du satme give Chainfist en chance!

Kommentarer (2)

Mr.666

Indlæg: 1

Har set Chainfist live og jeg

Har set Chainfist live og jeg kan love, at de ikke bare har lavet et super ferdt album, de sparker også max R.. på scenen, fed energi specielt fra guitar og forsanger, som har en kanon kontakt til publikum. Fuld respekt de fortjener at komme langt! Be square or see you there ;)

Winterlife

Tidligere anmelder

Indlæg: 16

Jeg vil se meget frem til jeg

Jeg vil se meget frem til jeg får muligheden for at se dem live, den energi som er på pladen vil jeg satme gerne se på en scene. Tak for din kommentar!