Callisto - True Nature Unfolds

True Nature Unfolds

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Doom metal, Sludge metal
Spilletid:58:07
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hold da op hvor har jeg haft store forventninger til denne skive. Og hvor har jeg dog set frem til at den skulle ramme butikkerne. Siden jeg i slutningen af januar måned hørte nummeret "Cold Stare" fra dette album, har jeg godt nok ventet på at albummet skulle komme, idet at det nummer var noget af en lækkerbisken for en hungrende fan af post-hardcore. Nu er de så klar med deres nye album "True Nature Unfolds", og jeg må sige at mine forventninger blev indfriet.

Callisto spiller, som nævnt, post-hardcore som Isis, Cult Of Luna, Neurosis osv. Og da det er en genre som i høj grad er ved at blive mere populær, så var det nok ikke et dumt valg. Deres største svaghed er dog, at de nogle gange kommer til at ligge lidt for tæt op af de førnævnte bands. Dog er det heldigvis ikke en generelt problem, men kun nogle få steder, hvor jeg helt får kuldegysninger fordi musikken minder mig om mit elskede Isis "Oceanic" album. Ser man bort fra disse små stykker, hvor man kan genkende de førnævnte tunge drenge indenfor post-hardcore, så vil jeg faktisk rose disse fem finner, for at have fundet deres eget udtryk og stemning. I forhold til de andre bands, så er Callisto en smule mere kontante. Deres vredesudbrud kommer mere pludseligt end hos mange andre bands i denne genre, som jo meget ofte bygger det langsomt op. Denne formel kan man selvfølgelig også finde på dette album, men oftest er det dog med en forbavsende pludselighed at disse aggressioner kommer ud.

Callisto er gode til at give deres numre en bestemt stemning, og her svinger det lige fra sørgmodighed til vrede. Callistos første album på gigantselskabet Earache, må siges at være ret vellykket, og faktisk bedre end jeg havde forventet. Og jeg tror faktisk på, at efter endnu en udgivelse, så vil disse fem finner, kunne komme op og danse med de tunge drenge når der snakkes post-hardcore.