Beneath The Massacre - Dystopia

Dystopia

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:32.18
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: 8,5/10 baseret på 2 stemmer.

I løbet af den lidt mere end en halv times musik på "Dystopia", bydes der på fræsende og kompromisløs dødsmetal fra det canadiske firkløver Beneath The Massacre. "Dystopia" befinder sig i den mere tekniske og moderne ende af dødsmetalskalaen, og bandet leverer et mere end solidt stykke håndværk, og "Dystopia" er da også et brutalt album fra ende til anden, hvor der dog bydes på et lidt ensidig stykke dybt growlende vokalarbejde.

Det er dog det tekniske element i guitararbejdet, der overskygger det meste på dette album, og skønt der anvendes dusinvis af toner i riffsene (riff-arbejdet på nogle sange lyder sågar som en lang solo) bliver musikken sjældent særligt nuanceret – kompleksiteten får simpelthen ikke noget ordentligt modspil. Derfor er det også meget få numre, der skiller sig ud på dette album.

Et nummer som "Bitter" rummer lidt af det jeg efterlyser i ovenstående, nemlig lidt mere melodi til at bløde op for de brutale angreb på lytteren, men det er desværre i for få glimt at Beneath The Massacre rammer over det forventelige i deres sangskrivning. Derfor bliver dette udspil også en noget ensidig forestilling at komme igennem.

Kommentarer (1)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Syntes det her album sparker

Syntes det her album sparker røv! Det er musikalsk og teknisk overlegent i forhold til mange andre deathmetal skiver... Deres første album "Mechanics Of Dysfunction" er dog en anelse bedre end dette udspil... Men alt i alt er Beneath The Massacre bare et fedt band!!! \../

Daniel Wilkens gav Beneath The Massacre - Dystopia 8/10.

Tilføj kommentar