Battlelore - Evernight

Evernight

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Folk metal, Power metal
Spilletid:42:50
Antal numre:9

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det finske band Battlelore har smidt deres fjerde studio-album på gaden. Endnu en gang bevæger vi os ind i J.R.R. Tolkien's fantasyunivers. Og det er da også musik der passer fint til live rollespil i Rold Skov. Når man skal fortolke den slags, skal forsangeren være en kvinde. Det står vist skrevet i en regelbog... Om der så osse står noget om mandlig growl, er nok op til den individuelle lytter, at afgøre. Personligt er jeg fint tilfreds med kontrasten mellem de to sangstile. Måske en enkelt sangtime til forsangeren, Tomi Mykkänen, er på sin plads. Grundet sangervalget, minder Battlelore en del om bands som Nightwish og Within Temptation, men adskiller sig med lidt growl hist og pist. Ved første gennemlytning syntes jeg, at det lød rigtigt godt, men efter en 3-4 gange, begyndte det at trætte mig lidt. Pladen har ikke nogen stor holdbarhed, med mindre man er helt vild med rollespil og Tolkien. Men hvis man er vild med de første skiver, kan man roligt købe denne plade, for det er mere af samme skuffe.

Kommentarer (6)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 378

Der er vi ikke enige..

Der er vi ikke enige..

Syntes den plade er helt ok og fortjener mere end 40%... den er ikke så god som deres foregående.. Især Swords Song er god...
og at du siger det minder om Within Temptation??? hm..... Hvor???? Det eneste sammenligning du kan lave, er at der er en kvinde der synger, ellers ikke...

60% herfra...

Christian Ljørring

Tidligere anmelder

Indlæg: 75

Kan lige som Witchstar heller

Kan lige som Witchstar heller ikke få øje på sammenligningen med Within Temptation?? Syntes de har en ok koncept og selvom det ikke er deres bedste udgivelse så fortjener den klar mere end 40%.

JugsEater

Tidligere anmelder

Indlæg: 21

Hey, det er muligt den

Hey, det er muligt den fortjener lidt mere, og det er da osse muligt at jeg har været lidt partisk, da jeg ikke er ovenud vild med kvindelige opera forsangere. Det syntes jeg er en genre for sig selv, uanset om musikken ikke ligger helt op ad det samme. Men det er nu engang min mening.

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 378

Og den har du skam lov at

Og den har du skam lov at have.....

Du bør måske lytte til lidt mere Kvinde metal så, da der er STOR forskel på bands med en kvinde på holdet....

hellcock

Indlæg: 189

Iskrystal iskrystal

Iskrystal iskrystal

JugsEater

Tidligere anmelder

Indlæg: 21

Som jeg skrev, er det opera

Som jeg skrev, er det opera-vokal hos kvinder jeg ikke er vild med. Elsker bands som : Vixen, Doro, Joan Jett, osv.