Agoraphobic Nosebleed - Bestial Machinery

Bestial Machinery

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Spilletid:78:41
Antal numre:136

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Agoraphobic Nosebleed er et regulært kulturfænomen. Med deres vanvittige drum-machine-baserede afsindighedsgrind, kan det lille ensemble ikke ligefrem betegnes som tilgængelige, og det er bestemt heller ikke et mærkat de går efter.

"Bestial Machinery" er en samling af B-sider, covernumre (bl.a. Napalm Death, C.O.C og Voivod) samt forskellige kontributioner til diverse 7" splits, alt sammen indspillet før debuten "Honky Reduction" udkom på Relapse i '98. De over 130 numres styrke ligger sædvanligvis ikke i længden, og når tilsammen kun at runde små 80 minutter, men det er vi efterhånden blevet vant til. Hele herligheden er selvfølgelig en meget rodet fornøjelse, men alt taget i betragtning, må kvaliteten siges at være acceptabel.

Er man meget glad for grind (med tryk på ’meget’), er "Bestial Machinery" helt sikkert en tryg investering, mens alle andre måske vil gå kolde efter blot en tredjedel af albummet. For Agoraphobic Nosebleed letter ikke på gaspedalen på ét eneste tidspunkt, og 80 minutters musikalsk stormattentat er måske lidt for meget af det gode. I undertegnedes tilfælde vil Agoraphobic Nosebleed nok aldrig hæve sig over at være en simpel gimmick. Meget underholdende, men særdeles trættende i længden.