9mm - Dem Teufel ein Gebet

Dem Teufel ein Gebet

· Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Heavy Metal
Spilletid:44.08
Antal numre:13

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

''Dem Teufel ein Gebet'' er tyske 9MM (fulde navn: Rock Rottens, 9MM, Assi Rock ‘n’ Roll) nyeste album. Foruden dette har bandet udgivet 2 andre albums, Fegefeuer og Champagner, Koks und Nutten. Bandet består af Rock Rotten (vokal), Ritchie (guitar), Maubi (bass) og Angel (trommer). Bandet spiller hvad man kan kalde heavy rock n' roll, i stil med Motörhead.

Albummet består 13 numre, hvor alle er på tysk. Instrument mæssig er der fra start til slut tale om hæsblæsende metal numre der brager ud af højtalerne, som er suppleret af en skrigende vokal fra Rock Rotten, som til tider kan blive en smule belastende, og omkvædet er sunget af hele bandet som giver en punk lignende stemning. Her er ingen ballader eller dikkedarer, bare godt gedigent metal. På mange måder minder bandet lidt om en tysk udgave af Motörhead, bare med en skingrende vokal, i stedet for en i still Lemmys mere hæse vokal.

Her er såmænd tale om et udemærket album, men albummet formår aldrig rigtigt at blive mere end, som det 08 nummer indikere, ''Party Rock N Bier''. Det er simpelthen for ensformigt og ikke noget jeg vil sidde og høre hjemme alene. Det her er album er noget der skal høres live eller til fest med en bajer i hånden, se så er det noget der dur.