1349 spiller koncert i VoxHall, Aarhus C .
1349 - Hellfire

Hellfire

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Nu Metal
Spilletid:52:09
Antal numre:8

Officiel vurdering: 1/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Der findes bands indenfor alle genrer, der altid virker mere fokuserede på at spille hurtigt end på noget andet - indenfor black metal er 1349 et af disse bands. De spiller da også forfærdelig hurtigt, og det skal da helt sikkert også imponere en eller anden gruppe fans, men der skal betydelig mere til at få undertegnedes pis i kog.

Musikalsk set er bandets eneste karaktertræk, at de spiller hurtigt, og produktionen er ualmindelig hæslig. Guitarer, der lyder som vinkelslibere håndteret under et epileptisk anfald og en forfærdeligt irriterende trommelyd er altoverskyggende på dette album.

Det er virkelig svært at finde noget som helst positivt at sige om Hellfire, og det er mig et mysterium hvorfor en så anerkendt herre som Frost (Satyricon) har nedværdiget sig til at sidde bag tønderne her. Enten må han have et eller andet familiært bånd til et af de øvrige medlemmer, eller også må han have usædvanligt dårlig smag.

Kommentarer (7)

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

Ha ha, det kan man sgu kalde

Ha ha, det kan man sgu kalde hug! Fedt skrevet Egern...

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jeg gav den ellers mange

Jeg gav den ellers mange gennemlytninger i et forsøg på at finde et eller andet ved den, der skulle overbevise mig om at den ikke var fuldstændig spild af tid, men det blev bare værre og værre. Jeg forærede den væk i lørdags.

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

Hmm lyder ligeså god som

Hmm lyder ligeså god som debuten så blikdåse black af værste skuffe

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

He he, sådan kan man også

He he, sådan kan man også gøre det. Jeg er glad for, at det ikke var mig, der blev sat til at anmelde den. Det må da have været ulideligt, eftersom pladens sølle otte numre varer hele 52 minutter!

SteFanden

Indlæg: 2

Jeg sætter spørgsmålstegn ved

Jeg sætter spørgsmålstegn ved om anmelderen i virkeligheden har hørt denne plade. Han skriver at han gennemlyttede den mange gange, men det virker alligevel somom han ikke lige var i det rum, hvor den blev afspillet.
Dette er en af de bedste lydproduktioner, der er lavet i Black Metal. Trommerne går tydeligere igennem, end det normalt høres og musikerne kan tydeligvis andet end bare at spille hurtigt. Pladen er uhyre kreativ, med helt faste rytme/temposkift. Jeg har en umiddelbar opfattelse af at Agent Egern bare har set sig sur på 1349 og derfor sablet deres nyeste plade ned...

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jeg skal gladeligt give dig

Jeg skal gladeligt give dig ret i at trommerne på Hellfire står klar frem. Der er ingen tvivl om, at de modtager både mange og hårde tænk fra den gode Hr. Frost, men den lyd de siger er sgu langt fra behagelig i mine ører. Jeg vil på 1349's vejne glæde mig over at der er andre der forstår at værdsætte deres musik bedre end jeg gør :)

Pigdestroyer

Indlæg: 2

Jeg tror Agent Egern er

Jeg tror Agent Egern er overordentligt skudt i hovedet..i forhold til "kedeligt" "uteknisk" black som Darkthrone og Burzum og lignende er 1349 sgu da noget værd at lytte på ligesom Frosts andet band Satyricon giver de da en nyskabning i mine øjne. Produktionen er på ingen måde elendig og trommerne er sgu da skide fede og avancerede som Frost altid laver dem..Og guitarerne er tilmed os noget værd at spille, en smule teknisk for en gangs skyld i black metal. Tror Agent Egern burde sætte sig og høre James Blunts nyeste hvis det er lidt for meget for ham.