Så er der Mighty Music Fight Night!

Så er der Mighty Music Fight Night!

Danmarks ældste (og eneste?) metalpladeselskab Mighty Music åbner nu dørene endnu mere op for de spirende, danske metaltalenter. I disse år er metalscenen fyldt med interessante og innovative bands og i den forbindelse lancerer Mighty Music "Mighty Fight Night", et koncept og en begivenhed, der hylder og sætter fokus på den danske metalscene gennem et stort show med nogle af de mest lovende danske metalbands anno 2011.

Det er egentlig såre simpelt. Spiller dit band metal og har I ambitioner med jeres musik, så send en mail til info@mightymusic.dk med et link, hvor vi kan høre jeres musik (minimum tre sange) samt en beskrivelse af bandet og et bandfoto.

Herefter vil der blive udvalgt tre bands, som Mighty Music håndplukker til et show på The Rock d. 20. maj. Det er hér kampen går i gang for alvor, da de tre bands skal dyste om indspilningen af en sang over to dage i et af Københavns nye topprofessionelle studier, Bad Coffee Studio (Rock Hard Power Spray, Siamese Fighting Fish m.m.) med producer Mattis Jakobsen. Sangen bliver efterfølgende officielt udgivet og promoveret som en officiel digital single via Mighty Music og Universal Music.

I dommerpanelet d. 20. maj vil nogle af de mest garvede branchefolk inden for metal sidde og bedømme de tre bands og deres performance. Dommerpanelet består af repræsentanter fra Danish Metal, DR og Mighty Music. Vurderingen vil blive todelt så dommerne har 50 % medbestemmelse, mens publikum også får 50 % medbestemmelse igennem stemmesedler, der bliver udleveret ved døren.

Helhorse, Scarred By Beauty og Vanir danner front når det kommer til nyt dansk metal-håb, og for at sætte lidt ekstra trumf på aftenens dyst vil de tre pladeaktuelle men stilmæssigt meget forskellige Mighty Music bands vise, hvordan de mener geden skal barberes. Leets get reeeeadyy to ruuuumble!

http://www.youtube.com/watch?v=eUO7QWxWusM&feature=player_embedded

Tilføj kommentar