Run To The DVD's

Ifølge Bruce Dickinson er Steve Harris igang med at sætte en DVD sammen med en live koncert fra Dance Of Death turneen. Desuden planlægger Bruce selv at udgive en DVD som vil dokumentere hans egen solokarriere.

Kommentarer (10)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Nu må det snart holde op,

Nu må det snart holde op, hvem har brug for endnu en Maiden DVD???Et album 1-2 DVDér, så holder det fede altså op....

MGS

MGS

Indlæg: 180

Ja, Maiden DVD'en tror jeg

Ja, Maiden DVD'en tror jeg personligt godt jeg kan undvære, for jeg fik ihvertfald hvad jeg ville have med Rock In Rio DVD'en, men Bruce DVD'en bliver sgu' nok interessant...

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Jepper, Bruce DVDén ser jeg

Jepper, Bruce DVDén ser jeg også frem til, og et nyt solo album ville ikke være så ringe endda. Fordi hans solo albums var nu noget federe end "Dance Of Death"

tgp88

"The Chemical Wedding" er et

"The Chemical Wedding" er et rigtig lækkert stykke højbelagt! Synes nu stadigvæk at "Dance of Death" også er et mere end anstændigt album.

Det er vel meget symptomatisk for Maiden at de snart nærmer sig at have udgivet flere live- og opsamlingsplader end reelle studieplader. "Live After Death" pladen samt "Rock in Rio" og "Visions of the Beast"-dvd'erne er super, mens dobbeltcd-udgaven "Best of the Beast" også er en anstændig greatest hits. Resten kunne egentlig snildt undværes! Man kan så selvfølgelig bare lade være med at købe...

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

Ja hvis de endelig vil udgive

Ja hvis de endelig vil udgive en ny dvd, burde de se at få de gamle klassikere som Live After Death og 12 Wasted Years ud, eller den suuuuper lækre koncert fra Hammersmith Odeon i 82, som jeg ved at de har liggende.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Jeg har ikke en eneste Maiden

Jeg har ikke en eneste Maiden dvd...... tilgengæld lå der to andre fede dvd'er i min postkasse igår:

Rocco Sifreddi "Ass Collector" og "Bazookas" med masser af negerpat og røv.

MGS

MGS

Indlæg: 180

YES! Rocco rules...

YES! Rocco rules...

tgp88

Go Rocco, go Rocco!!

Go Rocco, go Rocco!!

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Ja, der er vel ingen der

Ja, der er vel ingen der glemmer kult scenen, var det ikke i "Itatlion Stallion 3" hvor han banker "sandy's" hoved ned i lokummet og skyller, mens han knepper stjernen på hende. Kanon

powerslave

Indlæg: 7

man kan da godt få 12 wasted

man kan da godt få 12 wasted years og live after deaht, men de er fra brasilien, men de er sku fede nok.

Jeg synes at det er fedt at der kommer en dvd fra dance of deaht touren, jeg synes at det var et fedt show og et fedt setlist, så hvorfor ikke have det på en dvd, jeg køber den ihvert fald når den kommer ud.