Pandoras æske

Hvad ville du sige til en radio som udelukkende spiller musik du kan lide? Sagt på en anden måde: din personlige radiostation.

Pandora.com er et musikprojekt, som i bund og grund går ud på at udforske musik. Du indtaster blot en kunstner, du godt kan lide og så finder programmet automatisk musik i samme genre, med lignende kompositioner og meget mere.
Det er en genial måde at finde ny metal på.

Prøv selv, om Pandora.com er noget for dig ved at følge kildelinket.

Kommentarer (19)

firesoul

Indlæg: 2

Dette er da ganske enkelt

Dette er da ganske enkelt genialt, og det virker sgu. Tak for det fede link.

MGS

MGS

Indlæg: 180

Jep, det er fanme smart, Kral

Jep, det er fanme smart, Kral. Mercenary er skam også derinde.

Mr_Rotten

Mr_Rotten

Indlæg: 48

Det er da ganske enkelt for

Det er da ganske enkelt for genialt! Martin du bliver sgu ved med at overgå dig selv, hehe. 2 horn i vejret herfra!

firesoul

Indlæg: 2

hehe jeps MGS den er sgu go

hehe jeps MGS den er sgu go nok. Så skriver man da bare Mercenary og så kommer der en masse bud på noget der ligner :-) syret.

Anders

Indlæg: 35

Martin er the BOMB!

Martin er the BOMB!

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

Det glæder mig, at folk kan

Det glæder mig, at folk kan lide det! Men jeg kan godt høre, at jeg har glemt noget meget vigtigt; at tilføje Mercenary :)
Og Nikolaj, tusind tak! Rart at høre fra dig (det er internt).

Anders

Indlæg: 35

Men det koster jo penge?

Men det koster jo penge?

MGS

MGS

Indlæg: 180

Nej, det koster kun penge

Nej, det koster kun penge hvis det skal være ad-free.

AndJusticeForAll

Indlæg: 2

Man kan kun høre det som

Man kan kun høre det som appetitvækker, altså ca. 20 min så lukker det ned. Man skal bo i USA for at bruge det fast....Eller hvad?

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

Du opretter bare en konto og

Du opretter bare en konto og skriver et amerikansk postnummer. Fx kan du bruge postnummeret til West Salem, Ohio som er 44287. Så kan du høre lige så meget musik du vil.

AndJusticeForAll

Indlæg: 2

OK!!! Fedt nok. Den side er

OK!!! Fedt nok. Den side er bare genial. Tak for det Martin.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Den er da fed nok, men den er

Den er da fed nok, men den er sgu ikke altid lige heldig med at finde de rigtige bands inden for genrene, men de hører jo heller ikke "rigtig" metal i USA.

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

Formålet med siden er jo

Formålet med siden er jo heller ikke, at du skal høre de rigtige bands, men høre nye bands, som du ikke har hørt før. Så kan man jo diskutere, om de hører rigtig eller forkert metal derovre...
Men indrømmet, der kommer da nogle uheldige forslag ind imellem.

MGS

MGS

Indlæg: 180

@12: Programmets intelligens

@12: Programmets intelligens har altså ikke noget at gøre med om musikken kommer fra USA. Den laver forslagene ud fra mange forskellige musikalske parametre. Hver eneste sang i projektet er gennemlyttet og den enkelte sangs egenskaber, såsom brugen af melodi, instrumentering, timing, rytmer, tekster er registreret, så den kan finde matchende sange med lignende egenskaber. Så hvis du har skrevet Manowar ind og den dernæst er kommet med en sang fra Robbie Williams, så er det fordi sangene har lignende egenskaber.

;)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

#14 ok, så blev jeg det

#14 ok, så blev jeg det klogere, og det var en der var lidt fræk der he he, Manowar Vs. Robbie Yeah, dog ikke. Men jo mere jeg prøver programmet jo federe er det, har faktisk fundet et band som jeg blev nød til at bestille en cd med.
#13 Det var nu mere ment som en joke/provokation ang. "rigtig" metal, men nu ligger det jo sådan at nogen opfatter True Metal som en stil art, her iblandt mig, og det er som bekendt ikke særlig trendy i USA.

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

#15 Bare rolig Keitel, jeg

#15 Bare rolig Keitel, jeg opfattede skam godt satiren. Jeg valgte bare at ignorere den :)
Jeg synes ikke man skal være så begrænset, hvad angår metal, for hvert eneste metalband - det være sig i enhver tænkelig afskygning - kan have noget positivt, såvel som noget negativt at bidrage med. Derfor begrænser jeg mig ikke på den måde. Det er nok også derfor jeg ikke har så godt styr på genredefinitioner, hvilket egentlig irriterer mig grænseløst. Jeg synes stadig man burde lancere genredefinitioner som et projekt her på heavymetal.dk *hint hint!*

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Det har saa uendeligt ret i,

Det har saa uendeligt ret i, og selv om jeg bekender mig som en mand der holder fanen hoejt inden for true metal, er der da fremragende bands inden for naesten alle genre, eller havde jeg nok ikke givet et saa kaldt Nu Metal som Disturbed 90 %

Martin

Tidligere anmelder

Indlæg: 47

Der er hellet intet i vejen

Der er hellet intet i vejen med at holde fanen højt inden for den del at metal, man synes bedst om. Tværtimod! Man skal da værne om det og støtte det, hvis man ønsker det skal leve videre.

Mads

Indlæg: 8

Hvor sejt... flere af den

Hvor sejt... flere af den slags ting vile gøre verden til et bedre sted....