Min skygge hjemsøgt i studiet

The Haunted har lavet en lille Flash film (kildelink) hvori man kan se vokalen blive indspillet i studiet, desuden har man frigivet fire nye sangtitler:

Abysmal
Liquid Burns
Drowning
My Shadow'....

Kommentarer (6)

Mesmer

Indlæg: 7

Find lige på en grimmere

Find lige på en grimmere overskrift.

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

hehehe ja ved ikke lige hvad

hehehe ja ved ikke lige hvad der gik galt der

Mesmer

Indlæg: 7

Når man læser forsiden, skal

Når man læser forsiden, skal man jo helst kunne se på overskrifterne hvad de forskellige nyheder handler om. Det kan man meget sjældent som det er nu.

(Og at overskrifterne er ret intetsigende, gør det ikke bedre ;-))

Måske skulle i overveje at ændre designet på forsiden?

MGS

MGS

Tidligere anmelder

Indlæg: 180

Der er jeg lidt uenig. En

Der er jeg lidt uenig. En overskrift skal fange opmærksomheden omkring en tekst, og ikke beskrive hele indholdet i detaljer. Jeg synes bare det er fedt med sjove overskrifter, så længe de har en forbindelse med indholdet.

Mesmer

Indlæg: 7

MGS jeg går ud fra at det er

MGS jeg går ud fra at det er min kommentar du kommenterer? I så fald har du har misforstået hvad mit indlæg handler om.

Jeg snakker om designet på forsiden, som gør at man ikke kan læse overskrifterne på nyhederne. I de fleste tilfælde kan man kun se den første halvdel af teksten, så en nyhed som denne: "Min skygge hjemsøgt i studiet" bliver til "Min skygge hjem...", som ikke giver mening, eller fortæller noget brugbart om nyheden. Sjove overskrifter er selvfølgelig helt iorden, men her går det ud over formålet.

En overskrift skal vel fortælle i grove træk hvad eller hvem nyheden handler om, og det fungerer ikke optimalt her på siden. Et andet design af forsiden, kunne nemt hjælpe på dette :)

Comprende?

MGS

MGS

Tidligere anmelder

Indlæg: 180

Mesmer. Ja, nu fattede jeg

Mesmer. Ja, nu fattede jeg hvad du mente og jeg kan da egentlig godt se det ufede i, at overskrifterne bliver knækket over når de er for lange, og her vil et redesign af forsiden nok være det eneste smarte. Det er hermed taget til efterretning, og bliver sikkert lavet om en skønne dag.

Capiche?

Tilføj kommentar