Judas Priest om Nostradamus

Judas Priest

I et interview lavet af Rockline syndicated radio show fortæller Rob Halford og Glenn Tipton nye detaljer om Judas Priest's kommende koncept album "Nostradamus". Albummet handler om profeten Nostradamus, der levede/forudsage ting i det 16. århundrede.

Blandt andet siger Halford:

"It's gonna be great, because, as Glenn was saying, he's [Nostradamus] a very mysterious character. We're gonna convey that kind of atmosphere in the music. Glenn, K.K. [Downing, guitar] and myself have already been writing back in England, and the early roots of 'Nostradamus' — they just sound incredible. We are doing some things differently. It will be a metal/rock opera-type production, so it will be strong. It will be everything you love about PRIEST. We're looking forward to it."

Læs meget mere på kildelinket.

Kommentarer (9)

Zero_the_Hero

Indlæg: 5

Det lyder da ellers lovende,

Det lyder da ellers lovende, må man sige.

Skousen

Indlæg: 11

Ja det bliver spændende at

Ja det bliver spændende at høre. Altid rart at høre fra Priest.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Men det er sgu ikke særlig

Men det er sgu ikke særlig megen nytænkning over at lave en koncept plade over Nostradamus, det er lavet 100 gange før, kom igen Priest.

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

hmm .. hvem har før lavet et

hmm .. hvem har før lavet et koncept album omkring Nostradamus?? ....

Manowar.. .DET ER NYTÆNKNING ;) .. handler næsten aldrig KUN om, og jeg quoter:

"WArrior"
"Steel"
"Fight"
"Muscle"
"Lightning and Thunder"
"True"
"Battle"
"Earth and Sky"

Smid disse ord i en dejlig varm gryde med lidt olie og lad det koge i 1år. Så har du en ny manowar skive ;)

hehehe .. men så er det jo ikke sagt at Manowar ikke er fede. For de laver da noget feee musik med mellemrum :)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Nu handler denne nyhed jo

Nu handler denne nyhed jo ikke just om Manowar, og hvis du havde laest nogle af de gamle tekster vidste du ogsaa at der er en hel del indhold i dem, de fyrer jo ikke bare steel, blood osv. af de er bygget op omkring en historie om det er saa er indianere,graesk mytoligi, vore guder, sammenhold, broderskab, ja jeg kan blive ved.

Men ang. Nostradamus har bla. Stratovarius, Running Wild og bandet Nostradamus har endda skrevet flere plader som kun omhandler hans profetier.

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

Men de er tosset med de ord

Men de er tosset med de ord alligevel ;) ...

I bund og grund så er jeg fløjtende ligeglad med hvad konceptet på den nye skive går ud på. Bare det er noget fedt hegn de spiller så er jeg glad ..

Zero_the_Hero

Indlæg: 5

Set relativt, så er der da

Set relativt, så er der da nytænkning over det, i hvert fald for Priests vedkommende. Så hut jeg hvisker har de ikke rigtit lavet et konceptalbum før. Desuden står der jo i artiklen, at det kommer til at handle om hans liv snarere end hans forudsigelser.

Og så, når det er Priest, er det da musikken, specielt Tipton og Downings "samarbejde", og Halfords fantastiske vokal, man går efter.

riheg03

Indlæg: 26

Så har de da noget fornuftigt

Så har de da noget fornuftigt at skrive om. Håber bare at Halford ikke tager det der med "opera" alt for højtideligt! Men alt hvad Priest laver ender som regel med at blive godt.

Tjek også danske Rosenkæp.

Mornay

Indlæg: 1

Ja håber nu heller ikke han

Ja håber nu heller ikke han mener det med "opera". hehe. Men til dem der ikke ved det, så HAR han jo faktisk sunget opera før han gik ind Judas Priest :) Så måske kunne han godt finde på det igen ;)
Anyways. Glæder mig til at høre skiven. Håber og tror det kommer til at lyde pissegodt. Præcis ligesom præsten plejer at lave det!