Iniquity spiller afskedskoncert på BETA

Iniquity spiller afskedskoncert på BETA

I år er det 10 år siden, at et af Danmarks mest undergrundsdyrkede dødsmetalbands, Iniquity, gik i opløsning. 5 år tidligere havde de udsendt EP’en, "The Hidden Lore", og nu er besætningen bag det udspil samlet igen for en kort stund. Iniquity har – siden de udgav tre albums i årene 1996-2001 – været et eftertragtet kultband, og derfor besluttede kvartetten sig sidste år for at samles igen og spille en række koncerter, på tværs af Europa.

Iniquity har imidlertid aldrig været et stabilt band. Intet mindre end små 20 forskellige medlemmer har været med i foretagendet, der derfor sjældent har turneret seriøst bag dets udgivelser. Men nu sætter Jesper Frost (trommer), Jens Lee (guitar), Brian Eriksen (guitar/vokal) og Martin Rosendahl (vokal/bas) punktum for den midlertidige gendannelse med et brag af en dødsmetallisk farvelkoncert på BETA.

Og med som opvarmning er ingen mindre end aalborgensiske Ferocity, der også har kæmpet sig op fra dødsmetallens undergrund via en række demoer i begyndelsen af årtusindet. De udsendte tidligere på året anmelderroste "The Sovereign"! Kig kort sagt forbi og få rystet nakkemusklerne godt igennem på BETA, lørdag den 14. december!

Tilføj kommentar