Nyt fra Immolation!

Nyt fra Immolation!

De amerikanske dødsmetal veteraner fra Immolation afslørede for nylig det officielle cover art for deres kommende album "Kingdom of Conspiracy’" og i forlængelse af dette har bandet nu gjort det muligt for fans at få et indblik i den kreative proces i forbindelse med udformningen af nævnte cover art.

Der vil blandt andet være mulighed for at se grove sketches fra processens formative stadie med dertilhørende relevante kommentarer fra Guitarist Bob Vigna og Bassist Ross Dolan fra Immolation, samt yderligere kommentarer fra kunstner Pär Olofsson hvis kunstneriske udfoldelser kommer til at klæde skiven.

Endvidere frigiver bandet også et spritnyt nummer fra det nye album i form af titelnummeret "Kingdom of Conspiracy" som det vil være muligt at streame via linket nedenfor.

Albummet, som traditionen foreskriver det, blev indspillet i Sound Studios i Millbrook, New York med producer Paul Orofino, der har været bandets faste samarbejdspartner igennem det meste af bandets levetid. Mixing og mastering er atter udført af Zack Ohren der har har varetaget denne opgave siden bandets 2010 udgivelse "Majesty and Decay". Albummet vil ramme gader og stræder d. 10 Maj via Nuclear Blast og er Immolations niende studiealbum til dato.

Kingdom of Conspiracy trackliste:

1. Kingdom of Conspiracy
2. Bound To Order
3. Keep The Silence
4. God Complex
5. Echoes of Despair
6. Indoctrinate
7. The Great Sleep
8. A Spectacle of Lies
9. Serving Divinity
10. All That Awaits Us

http://www.noisecreep.com/2013/03/25/immolation-kingdom-of-conspiracy-co...

http://www.decibelmagazine.com/featured/streaming-immolation-kingdom-of-...