HEAVYMETAL.DK søger nye anmeldere!!

HEAVYMETAL.DK søger nye anmeldere!!

Heavymetal.dk har inden for det sidste års tid stablet en helt del aftaler på benene med mange forskellige bands, distributører og producere rundt omkring i verden. Derfor modtager vi dagligt nye skiver som skal anmeldes. Det kræver en stor gruppe aktive anmeldere, som er villige til at afsætte tid til at synke ned i metallens dystre men geniale verden og fordybe sig i materialet som de forskellige bands rundt omkring i verden sender os.

På nuværende tidspunkt modtager vi så mange skiver at vi ikke kan følge med og da heavymetal.dk er til for jer læsere, så mener vi ikke det er fair at anmeldelserne først er online 2-3 måneder efter udgivelsesdatoen.

Derfor søger vi nye anmeldere som ønsker at afsætte tid til at anmelde albums, EP'er, demoer og LIVE-dvd'er. Jobbet vil indebærer at du skal anmelde et sted mellem 5-7 skiver om måneden, dog er det helt op til dig om du ønsker at anmelde flere, da vi arbejder efter først til mølle princippet.
En ekstra ting som vi ønsker du skal kunne håndtere er, at være opsøgende efter nyheder inden for metal verdenen.

Hvis du mener du kan håndtere dette, så send en mail og fortæl lidt om dig selv og hvorfor netop DU skal være anmelder hos Danmarks fedeste, svedigste og hårdeste metalsite.

email: witchstar@heavymetal.dk

MVH

HEAVYMETAL.DK - Metal på den HÅRDE måde!

Kommentarer (1)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

SØGNING AFSLUTTET!!!

SØGNING AFSLUTTET!!!

Vi har valgt tre nye anmeldere.

Martin
Lise
Karina

Velkommen til

Tilføj kommentar