Danish Death Day: Vi hylder Chuck Schuldiner #danishdeathday

Danish Death Day Danish Death Day: #danishdeathday

Søndag den 22. marts gæster Death DTA (Death to All) Amager Bio med en sand perlerække af musikere som alle har indspillet albums med Chuck Schuldiners. Koncerten er en hyldestkoncert, hvor udgangspunktet er 1995's "Symbolic” album.

Vi ønsker at hylde dødsmetallens gudfar Chuck Schuldiner, og har bedt medier, pladeselskaber og bands om at hjælpe os under hashtagget  

#danishdeathday

Hvad skal jeg gøre?

Under hashtagget: #danishdeathday skal du tagge indhold for at hylde Chuck, og alle sociale medier er i spil. Uanset om du bruger Facebook, Instagam, YouTube eller Twitter opfordre vi dig til at lede i arkiverne og hive gammelt materiale frem. Alt har interesse - så længe det er i relation til Chuck Schuldiner. 

I praksis: Del dit indhold som normalt, og afslut med #danishdeathday

Indhold... Hvad har interessse? 

Alt har interesse. Anekdoter, videoer, artikler, billeder, koncertanmeldelser. Du bestemmer. Så længe det er i relation til Chuck Schuldiner.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage. Medier og fans. Dybest set tror vi på, at det er læserne og fans som ligger inde med det rigtige guld. Hvis du har noget som har interesse opfordre vi dig til at dele indhold under hashtagget #danishdeathday

Hvornår begynder "Danish Death Day" og hvornår slutter det?

Du kan begynde lige nu, og nøjagtig som Chucks musik... Det stopper aldrig. Men når det er sagt. Netop nu er det mest aktuelt i dagene op til koncerten den 22. marts, så hvorfor vente med at dele dit indhold?