COPENHELL 2016: Lasse P anbefaler

Copenhell Lasse P Copenhell Lasse P

Jeg er klar til at tage turen over floden Styx for at ramme Hades i 3 dage i metallets tegn!

Dette års Copenhell er min debut, og jeg glæder mig, som et lille barn gør til juleaften. Det er atmosfæren, som alle dem, jeg kender, snakker om hele året indtil helvede igen blusser op. Jeg ser frem til mange af de kunstnere, der skal spille... Nogle vækker mere interesse end andre, men sådan er vi jo så forskellige. Jeg synes dog, de rammer bredt i år. Jeg er klar til at tage turen over floden Styx for at ramme Hades i 3 dage i metallets tegn!

Black Sabbath

Tror sagtens, jeg kan snakke på stort set samtlige Copenhell-deltageres vegne: De her er nogen, alle skal se.

Vi skriver 1968, da bandet blev dannet i Birmingham, og nu er deres beslutning at stoppe. Med deres farewell-tour har de valgt at smutte vejen forbi København, hvor de spiller lørdag aften kl. 23:00 på Helviti, og jeg ser virkelig frem til et show i verdensklasse. De er nogle konge musikere i mine øjne, og der kræves ikke den store forklaring på, hvorfor man ikke skal gå glip af dem.

King Diamond

Tillykke med de 60 år, Kim Bendix Petersen aka King Diamond

Det er så fedt at skulle se ham igen. Det er efterhånden nogle år siden, jeg så ham sidst. Gentofte Stadion sammen med Mercyful Fate, de varmede op for Metallica, og det var i 1992. Jeg husker tydeligt, hvor vildt det var at se ham stå der med sin fede mikrofonholder lavet i knogler, hans attitude med ansigtet fyldt med maling og hans sindssygt fede vokal. Og så optræder han med hele sit Abigail-show. Kunne det blive mere win-win? Jeg tror det faktisk ikke.

Så fredag aften på Helviti kl. 23:00 bliver vi – alle os, der møder op – draget ind i hans univers.

Dropkick Murphys

”The boys are back in town!”

Ja, tak!!!! Så er der godt nok dømt fællessang – denne gang dog ikke på bakken, men derimod i helvede.

Jeg håber, I har renset stemmebåndet, for det her bliver en fest. Det er første gang, jeg skal se dem, men Dropkick Murphys har ry for at smide en fest af dimensioner, så kridt træskoene, for der skal danses og råbes. Torsdag kl. 16:15 på Helviti skal der danses og drikkes.

Shinedown

Jeg ved ikke, hvor mange der kender til dem her i vores gruppe, men jeg håber, at fremmødet bliver stort, for hvad jeg ved fra bekendte er, at de er temmelig gode live. Jeg stødte på dem for en små 3 år siden ved tilfældigt at søge på YouTube efter nyt musik. Der er en vis intensitet i deres musik, alle musikere harmonerer hinanden godt, og så er Brent Smiths vokal meget særpræget. Lørdag aften kl. 18:15 på Hades går det løs.

Defecto

Defecto er i min bog ét af de fedeste upcoming bands, vi har i Danmark. Der er så meget liv i deres musik, og sikke en dynamik de har. De når virkelig ud over scenekanten, og Copenhell-deltagerne er in for a treat ved denne koncert.

Jeg så sidst Defecto på High Voltage til deres release af debutalbummet Excluded – en konge koncert. Jeg havde æren af at anmelde dem, så jeg glæder mig til at se dem fyre den max af på Pandæmonium kl. 13:30 torsdag. Håber, vi ses!

 

Kommentarer (1)

Sten Bang-Christensen

Synes da lige Grumpynators

Synes da lige Grumpynators mangler på dén liste ...:-)

Tilføj kommentar