ANMELDER SØGES

ANMELDER SØGES

Heavymetal.dk søger en håndfuld engagerede og aktive metalhoveder, som er friske på at blive anmeldere på et af Danmarks mest hårdtslående metalsites.

Da Heavymetal.dk har fokus på kvalitet fremfor kvantitet, skal enkelte minimumskrav opfyldes for at kunne anmelde her. Du skal være villig til at varetage 6-7 albums per måned og i pressede situationer, hvor vi får mange skiver ind, kunne give en ekstra hånd.
Alle har forskellige genrer, som de brænder mest for, men for at kunne anmelde på Heavymetal.dk skal du være villig til at anmelde alle former for metal. Dog prøver vi at lægge vægt på, at du kommer til at anmelde udgivelser som er inden for din foretrukkede genre.
Blandt de øvrige arbejdsopgaver er udførelse af interviews per e-mail ca. 1-2 gange om måneden. Der kan også være mulighed for LIVE interviews til tider, men mest i forbindelse med koncerter.
Anmeldere forventes også at kunne lave koncertanmeldelser. Det betyder selvfølgelig også gratis entré til den pågældende koncert. Du skal helst også have en facebook-profil, da vi benytter dette netværk til at kommunikere indbyrdes. Hvis dette fanger din interesse, så lad os høre fra dig.

Vi behøver følgende fra dig:

Fulde navn
Alder Adresse
email adresse
Brugernavn på heavymetal.dk
Foretrukkede genre(r)

Og ligeledes skal du skrive lidt om dig selv, og hvorfor Heavymetal.dk har brugfor netop DIG.

Send denne mail til:

witchstar@heavymetal.com

Vi glæder os til at byde netop dig velkommen i vores team! ROCK ON Heavymetal.dk

Tilføj kommentar