Voodoo Lounge

Voodoo Lounge

Interview med Luke fra Danmarks nye ROCK bar - Voodoo Lounge

VOODOO LOUNGE

Udført af Witchstar

Først og fremmest, tillykke med den nyåbnede rock bar Voodoo Lounge. Kan i præsentere jer selv engang, så læserne ved hvem I er?

Takker! Vi er - Luke, Søren og Kasper!

Er det rigtigt forstået, at én eller flere af jer stemmer tilbage fra sin city?

Alle tre ja. Og jeg, Luke, har både været med på Tex og The Rock

Sådan! Smukt! Nu har I så åbnet Rock Bar i Valkendorfsgade, det gamle Coconut Bar. Hvad er baggrunden for lukningen af Sin City for så at åbne en ny rock bar?


Sin City lukkede af mange forskellige årsager, for langt at komme ind på her, men… Nu har vi åbnet Kbh.s fedeste lille rock bar uden for meget lir og gear - musikken og hyggen er i hovedsædet i vores rå kælder bar!

Modtaget. Forsøg at beskriv hvorfor rock og metal publikummet samt andre nysgerrige sjæle i DK skulle vælge Voodoo Lounge frem for andre alternative?

Nemt. Gratis entre, kolde store fadøl i frosne glas til 40Kr og ond Jukebox - så man sætter selv stemningen


Frosne fadøl, det trækker minder tilbage fra gamle Tex! Det lyder fornuftigt.
Jukebox, som i at der ikke er nogen DJ men musikken er helt og holdent valgt af de besøgende?

Der er mange ting der minder om Tex - det er ikke en kopi eller efterligning der er lavet men ting der virkede godt på Tex og ting som folk har savnet har vi taget op igen! Og det er korrekt - der er ikke fast DJ men det kommer der lejlighedsvis ved særlige arrangementer! Og så store glas, direkte fra fryseren - ser bare meget federe ud!

I skriver, at I har taget mange gode ting med fra Tex og her nævner i frosne glas. Hvad mere end det?


Den rå indretning, hyggelige kælder stemning, fri entre, åbent alle ugens 666 dage og snart er der også Burgere på menuen!

Interessant. Og den fri entré skal nok bringe folk til. Nu har I haft åbent i en uge. Fortæl lidt om hvordan denne uge har været

Vi blev mere eller mindre ladt fladt på åbningsdagen, da vi havde 1000 gæster forbi. Resten af åbnings ugen var præget af travlhed da alle jo skulle forbi og se det nye sted.

Ja I var jo en del af Zombie Crawl 2013, så der må havde været en del "døde" forbi jeres sted. Hvordan virkede reaktionen fra de besøgende?

… men det har været en god uge, da rigtige mange mennesker er kommet med ros for det sted vi har fået bygget. Positiv feedback.

Hvad angår Zombie Crawl, så viste de gæster der var der i forvejen jo godt de "døde" kom så der var ikke så meget der, men vores naboer fik deres livs chok. Og vi havde da også politiet forbi 3 gange.

Panserbesøg? På grund af de "udøde"?


Stedet kan jo rumme 100-130 gæster, så da vi havde omkring 250-300 af gangen var der en del gadefest
Så det var mest det politiet kom for! Når det så er sagt, så nårdu bor på en stille gade i Kbh. kan det godt være et chok at se 200 zombier der danser foran dit vindue.

Nå ok. Trist jeg ikke var en del af den fest. Det lyder fornuftigt. Hvis vi vender tilbage til selve Voodoo Lounge, hvordan ligger jeres bar priser så og hvad er på menuen af drikkevarer?

Vi prøver at lægge os i den billige ende.

25,- DKK for en flaske øl (guld og alm)
40.- DKK for 0,5 L fad (i frosne glas vel at mærke)
100,- DKK for 10 shots
40,- DKK for drinks

Ganske fornuftige bar priser må man sige, især når faden er i frosne glas!

Da søren tilbød mig at blive partner i det har stillede jeg jo fire krav

1 - Baren skulle ligge i centrum
2 - Billige bar priser
3 - Frosne fad øl
4 - Fri entre

… og fik min vilje!

Du virker til at være ganske fornuftig med de fire krav jo

Jo nu har jeg jo også været med i det her rock bar ting i 12-13 år så lidt har man lært. Har jo været med siden gamle Tex.

Med den erfaring du har bygget op igennem tiden, ved både at af været en del af Tex, The Rock og Sin City, vil du så mene at Voodoo Lounge har det, som folk hungre efter ved en Rock Bar og har stedet præcis det krydderi, som gør at der er overlevelsespotentiale?

Ja det vil jeg klart mene. Alle de steder jeg har været har været fede på hver deres måde og jeg har gode minder fra alle stederne men de havde også dårlige ting, så jeg vil mene jeg har fået kogt det hele sammen til en rigtigt god blanding.

Du snakkede om, at I har arrangementer i ny og næ. Hvad snakker vi om her så?

Der er ikke nogle planer endnu med det kunne være fejring af mærkedage eller Fandes fødselsdag
men ingen planer endnu

Så Live optræden er IKKE voodoo Lounge?

Nej. der er snak om vi måske vil lave noget med one-man bands. Så det kunne godt være man en dag så en mand og hans guitar der underholder men der er ingen planer om rigtige koncerter.

Nu holder I åbent hver eneste dag, hvilket er meget ambitiøst. Tror du der er et marked for det i København?

Ja der er sgu altid en der lige skal have en enkelt øl og lidt metal og vi ved alle, at de gode historier starter med "Jeg skal lige have en enkelt"

… ja den kender vi jo nok alle sammen.

ja ik? Og i centrum er der en del turister.


Hvis vi vender Jukeboxen engang, hvad består musikken så af? Snakker vi ren metal, fra den ene til den anden subgenre eller er vi også i den mere bløde ende med soft rock osv?

Den er meget lavet som en rejse i historien. Starter med Doors og de gamle ting, og så bevæger man sig frem gennem rocken/metalens historie frem til de nyere ting.

Så publikum skal forvente alt, så længe der er rock elementer?

… og så med lidt skæve ting som John Morgensen og Larsen, men ja.

Interessant. Gennemgå lige hele Voodoo Lounge. Opbygning, møbler, belysning mm.
Så læser har en ide om hvordan hele baren er.

Jamen der er et langbord med sofaer til som hænger sammen med vores Lemmy hjørne.
Og resten af pladsen er bygget om omkring små høje borde med barstole til. Og så en lang bar med stole, så man kan hænge ud i baren.
Tanken er meget, at man kan kigge ind alene også hænge i baren og snakke med dem der nu sidder der og bartenderen. Vi ser gerne gæsterne får det hjemlige forhold til stedet så folk har lyst til at kigge ind selv om de måske kommer alene.

Uden det skal lyde negativt, så sådan lidt bodegastemning?

Ja. Vil gerne lave det som en metal bodega

Så skal der også være småstive stamgæster i hjørnet.

Helst!

Fedt! Jamen det hele lyder jo fornuftigt og som et sted man kan slappe af og nyde godt selvskab.

Det er vores plan med stedet.

Fornuftigt. Jamen jeg ser frem til at besøge stedet. Tak for snakken og tillykke med åbningen i sidste uge.

Tak. Men kan jo kun opfordre dig til at kigge ind op opleve stedet. Den gode stemning er jo svær at beskrive.

Efter samtale valgte jeg at tage Luke på ordet, så jeg troppede op dagen efter for selv at danne mig et indtryk af Voodoo Lounge.


Jeg ankom kl. 17.00 og blev mødt af fire mennesker, der sad ude foran med hver deres bajer i hånden, mens de nød solen. Da jeg bevægede mig ned i selve Voodoo Lounge, blev jeg modtaget af den stemning, som Luke havde beskrevet. Stedet her emmede af Rock. Rå indretning, mørke møbler samt dæmpet belysning; og i baggrunden spillede Motörhead.

Selve lokalet var næsten tomt på nær to gæster oppe ved baren, som også var mit mål. Bag baren stod Luke selv, iført stilrent sort jakkesæt med vest. En gennemført og meget passende påklædning til bartenderen i bar med dette rå look.

Fik selvfølgelig skænket en kold fad i et frossent glas, og de gode minder fra Tex kom langsomt tilbage. Gik en tur rundt og kiggede på indretningen, og flere minder om Tex kom frem. Jeg kunne tydelig mærke inspirationen, hvilket absolut er positivt.

Efter rundturen gik jeg op og nød faden i solen. Mens jeg sad her, godt og vel en halv time, nåede der at ankomme over 10 gæster. Et imponerende antal, når man tager i betragtning, at det var torsdag, og klokken kun var 1730. Stemningen var god, og alle gæsterne virkede afslappede og i godt humør. Luke valgte selv at komme op og sidde sammen med gæsterne i solen, hvilket var med til at skabe den hyggelige og afslappede atmosfære, som Luke havde beskrevet er målet med Voodoo Lounge.

Før jeg forlod Voodoo Lounge igen, måtte jeg lige tjekke Jukeboxen og dens indhold ud, og her blev jeg en smule skuffet. Der var MEGET soft rock, og personligt hungrede jeg efter metal eller hardrock. Kan det være meningen? Så jeg tog indholdet op med Luke, og som han fortalte det, så er det planen at lave en seriøs gennemgang af alle skiverne og tilføje nye. Så det indhold, jeg blev mødt med, var ikke det endegyldige, heldigvis. Meget af det bløde vil blive fjernet, og mere hardrock og metal vil blive tilføjet.

Efter en halv time i Voodoo Lounge tog jeg afsked med Luke med løftet om, at jeg helt sikkert vil komme igen. Og til alle jer, der læser dette, kan jeg kun sige det samme. Oplev Voodoo Lounge, et perfekt sted for en enkelt fad, en fredagsbajer eller en tur i byen med vennerne. Voodoo Lounge kan leve op til det hele, og er en bar, som København har hungret efter.

VOODOO LOUNGE FACEBOOK:Voodoo Lounge Facebook
VOODOO LOUNGE HOMEPAGE:Voodoo Lounge

ADRESSE:
Voodoo Lounge
Valkendorfsgade 22
DK-1151 København

Kommentarer (1)

LarsLarsLars

Indlæg: 1

Fed indretning. Forsøger at

Fed indretning. Forsøger at skabe noget lignende til min café.
Indie Living (www.indieliving.dk) er nok det tætteste jeg har fundet frem til. Eller nogen lunde.

Tilføj kommentar