Ruin of Remembrance

Ruin of Remembrance

Heavymetal.dk har taget en snak med Holger fra tyske Ruin of Remembrance, hvis debutalbum Second World vi anmeldte til 90 % - Læs med her

RUIN OF REMEMBRANCE

Interview af Emilie Bregendahl

I har netop udgivet jeres debutalbum, Second World – og tillykke med det. Hvilken respons har I modtaget hidtil?

Mange tak. Vi har modtaget meget positivt og hjerteligt feedback. Anmeldelserne rangerer mellem ’ikke dårligt’ og ’fantastisk’. Jeg har kun set et enkelt negativt indtil videre. Det er vi meget glade for.

Hvilke tanker og idéer ligger bag Second World?

Vi havde ingen tanker eller idéer bag Second World som helhed. Vi tænkte og arbejdede fra sang til sang, og vi gjorde hvad vi i det givne øjeblik følte for.

Hvad har inspireret jer til at skabe Ruin of Remembrance?

Da Max og jeg mødtes første gang, fandt vi ud af at han kunne lide at skrive sange, og at jeg synes godt om den tekniske del (at recorde, producere, osv., og en smule sangskrivning). Det var et perfekt match. På denne måde er vi i stand til at hjælpe hinanden med vores hobby og har samtidig chancen for at skabe et virkelig solidt resultat.

Hvordan vil I beskrive jer selv som band?

Det er et (studie)projekt, der lader os udleve vores musikalske tanker. Vi er ikke bundet til nogen, og vi nyder vores frihed. Vi kan lave den musik vi vil, uden at tænke på om pladeselskaberne kan lide det, eftersom vi giver musikken ud gratis. Dette er muligt pga. internettet, og heldigvis er vi ikke de eneste der gør sådan.

Hvordan vil du beskrive metal-undergrundsscenen I Tyskland, og på hvilken måde er I forskellige fra de andre undergrundsbands?

Jeg ved ikke om vi er kvalificerede til at svare på det her emne. Eftersom vi så at sige ikke er musikalsk aktive uden for vores studie, så har vi ikke kontakt med andre bands. Jeg ved ikke engang om der er en metal scene i vores lokalområde. Jeg har hørt om to eller tre bands … jeg tror at den lokale metal blev undermineret af core.
Men når jeg, som passiv lytter, ser på Tyskland, så tror jeg ikke at vi er særligt forskellige fra andre bands. Jeg lytter til 95 % black metal og der er en masse én- eller tomandsbands. Måske har nogle af de bands andre mål end os, fx at få en kontrakt med et pladeselskab, udgive en CD, en vinyl eller whatever.

Hvad vil I gerne opnå med Ruin of Remembrance? Har I en situation I ser jer selv i, hvor I tænker "Wow – det her er det fedeste nogensinde!"?

10.000 likes på facebook ville være helt ufatteligt fedt … Men helt seriøst – vi leder ikke efter et pladeselskab, vi drømmer ikke om at spille på Wacken, vi leder ikke efter nye bandmedlemmer, så vi kan spille nogle gigs lokalt, vi har ikke planer om at tjene penge på vores musik. Listen over vilde ting der kan ske med Ruin of Remembrance er rimelig kort.

Hvad er jeres planer for den nærmeste fremtid?

Lige for tiden er den eneste plan bare at fortsætte. Vi samler idéer til Second Worlds opfølger, men det er stadig i sin begyndelse. Derudover arbejder vi på at følge en lidt anden retning af metal, og at variere det meget i forhold til Second World. Pt. eksisterer over en times audio-materiale, men der er stadig meget arbejde i det.

Har I en sidste kommentar til heavymetal.dks læsere?

Vi siger tak for jeres opmærksomhed og tillykke med at I har holdt ud. Vi elsker danskerne! Af alle vores nordiske naboer er I de bedste. Vi håber at I hygger jer med at lytte til vores musik, og hvis I kan lide det så må I meget gerne dele det med jeres venner. Tusind tak!

Kommentarer (2)

cecilieermegasej

Indlæg: 1

HOLD KÆFT HVOR DET BARE DET

HOLD KÆFT HVOR DET BARE DET BEDSTE ESSAY JEG NOGENSINDE HAR LÆST. HOLD KÆFT DET SMUKT. GRÆDER AF GLÆDE. TOTAL GOD KRITIK OSN.

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Er det ment som sarkasme

Er det ment som sarkasme eller hvad?

Tilføj kommentar