Metal og mobning: Obscure Carnage

Obscure Carnage

Et par unge gutter fra Odense satte virkelig gang i festen og forbløffede alle med deres store talent.

Hvordan var det at spille?

Varmt, men en fed fornemmelse. Det var fedt at støtte op om det, og folk var med fra start af. Vi var meget nervøse, men vi fandt hurtigt ud af, hvordan det skulle gøres.

Hvordan vil I beskrive jeres band og jeres musik?

Hvis vi var et dyr, ville vi være en knæler. Vi er en slam- og deathcore-hybrid. Vi kan selv lide det, og så tror vi også, vi fanger en stor målgruppe med det.

Nu handler eventet jo om mobning. Har I nogen personlig erfaring med mobning?

Bestemt. I starten lyttede jeg (David) meget til Rammstein, var ret emo-agtig og blev tit beskyldt for at have en depression. Jeg gik i meget mørkt, tungt tøj, og det var der mange, der havde et problem med. Så fandt jeg heldigvis andre, der havde det på samme måde som jeg selv. Vi synes, det er bedre at støtte op om noget i stedet for bare at spille. Vi har sindssygt stor respekt for Lasse, og vi tror, han bliver til noget stort en dag.

Tror I, den her festival vil ændre folks holdning til metal?

Bestemt. Vi har tænkt ret meget over, om der ville komme nogen, der ikke lytter til metal. Især når det er sådan en lille by. Der er sikkert mange, der er kommet, fordi de er nysgerrige og vil se, om det er så slemt, som de troede.  

Har I noget, I gerne vil sige til folk, der dømmer andre på grund af deres musiksmag?

Stop det shit! Der er ikke nogen grund til at dømme andre på grund af deres musiksmag. Det er noget, der bringer folk sammen i stedet for at skille dem ad, så vi håber, folk ser, at det ikke er farligt. Kort sagt så synes vi, at folk skal give det en chance.

Kommentarer (1)

MARTIN MØLLER

sEXUAL SPASTIKKER

fEDT NUMMER

Tilføj kommentar