Xettia - Feather Storm

Feather Storm

Udkom

Type:EP
Genre:Death metal

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det' jævnt, det' dansk, det' dø'!

Xettia ligger jævnt i svinget

Xettia er et dødsmetalband fra den danske hovedstad. Bandet har eksisteret siden 2010 og har nu udsendt deres EP ”Feather Storm”. Bandet beskriver sig selv som et band med fokus på den mørke growllyd.

En storm af fjer i et glas vand

Xettia repræsenterer, i denne anmelders øjne, både negative og positive aspekter i forhold til Danmarks tendens til dødsmetal. Vi har nemlig en forkærlighed for død her i Danmark, og det kan man se med den voldsomme mængde dødsmetalbands, som skyder op rundt omkring. Det kan gøre det svært at lægge fokus hos et enkelt band, hvis ikke man skiller sig meget ud. Xettia er utroligt tæt på at gøre netop dette, men mangler lige den sidste snert for at komme helt op i samme kategori som store danske bands, eksempelvis Dawn Of Demise. Men der er skam fede elementer på skiven! Og de skiller sig skam ud. Særligt skal skivens to første numre nævnes, ”Feather Storm” og ”Hell's Division”, som har utroligt mange skift, fede grooves og masser af stemning. Dertil skal det også nævnes, at numrene på EP'en er ret lange, hvilket, på godt og ondt, bidrager til Xettias indtryk.

Jeg vil gerne slå fast, at jeg anbefaler folk at følge Xettia, for de har bestemt et stort potentiale, og der ligger noget i sangene, som bestemt kan få håret til at svinge.

Ligeledes anbefaler jeg Xettia at fortsætte med at udvikle sig, så deres stil kan blive perfektioneret.

Tilføj kommentar