Truppensturm - Salute To The Iron Emperors

Salute To The Iron Emperors

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Death metal
Spilletid:34.51
Antal numre:12

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Truppensturm er et tysk band, der spiller krigsinspireret black metal, eller war-black-metal som de selv kalder det. Truppensturm hed fra start Sturmtruppen, men ændrede navn i 2006 inden de udgav deres første demo, da de ikke ville blandes sammen med nazi-bandet af samme navn. De udgav deres debut, Fields Of Devastation i 2007 og er nu på gaden med deres andet album Salute To The Iron Emperors.

Musikken er brutal og hurtig black metal med en smule dødsmetal, og musikken er (med vilje?) produceret dårligt. Trommerne blaster derudaf sammen med guitarerne, bassen er ikke eksisterende og vokalen lyder som om den er optaget på et toilet og så kørt igennem en masse maskiner, der har lagt effekter på. Hvis du er til den slags musik, vil den dårlige produktion nok irritere dig. Og hvis du hører til dem der godt kan lide lidt melodi i din musik, så er Truppensturm bestemt ikke noget for dig.

Efter at have hørt albummet en hel del gange, er der stadig ikke et nummer der stikker ud, og Truppensturm lader til at have ofret lyttervenligheden mod ren smadder. Det har naturligvis også sin charme, men numrene er kedelige og uinteressante og vi lander på 4 kranier.

Metalvinyl

Tilføj kommentar