Torture Killer - Swarm!

Swarm!

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:34:36
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Torture Killers' debut album "For Maggots To Devour" forekom mig uendelig kedelig og alt for kliché-agtig og jeg spåede dem til at blive glemt i det uendelige hav af ligegyldige old-scool deathmetal bands. Men ikke desto mindre er det i mellemtiden blevet til en kontrakt på selveste Metal Blade, så den spådom må jeg jo nok æde i mig igen. Alt det ændrer ikke på, at Torture Killer stadig fremstår som små-kedeligt og på en eller anden måde ligegyldig i deres udtryk. Det de leverer er på sin vis ganske okey, men alt for sædvanligt og stadig alt for kliché-agtigt. At man så har fårt selveste Chris Barnes fra Six Feet Under til at levere vocalen, ændrer ikke mit synspunkt på denne små-kedelige udgivelse.

Kommentarer (4)

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

smag er smag, fair nok og det

smag er smag, fair nok og det er blevet debatteret i det uendelige.. Så jeg er her ikke for at nedgøre din anmeldelse.. Men synes selv at albummet er en killer i bedste old school død.. Og jeg har altid været en stor fan af Barnes`s vokal.. Men smag er smag.. 80% herfra..

riheg03

Indlæg: 26

Navnet hentyder nok til

Navnet hentyder nok til amerikanerne i Irak!
Ellers er det fedt med en solid dosis ondskab.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Hvis jeg endelig skal hører

Hvis jeg endelig skal hører Chris barnes foretrækker jeg helt klart de første Cannibal Corpse og det første Six Feet Under album... Men hatten af for dem der godt kan lide Torture killer, det er jo sådan set fedt nok, men i mine øre en tand for kedeligt....

Jimbolic

Tidligere anmelder

Indlæg: 67

Selvfølgelig kan torture

Selvfølgelig kan torture killer eller nogen af den senere six feet under ikke hamle op med Six feet debuten eller de fire første Cannibal albums.. synes bare at han har en tendens til at være lidt mere udenfor normen med sine growls.. og nej der er sgu intet nyt under solen når man sætter skiven på, det er old school når det er meget godt.. :-) men ikke bedst!