The Temple - Diesel Dog Sound

Diesel Dog Sound

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Doom metal
Spilletid:43:30
Antal numre:14

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Nu-metal. Ordet hænger mig næsten ud af halsen. I den genre er der efterhånden mange der laver noget kedeligt "det-her-har-jeg-hørt-før" musik, og desværre kun få der laver noget der virkelig er solidt og værd at fordybe sig i. Sidste gang et nu-metal band var i stand til at frembringe den mindste savldråbe på min læbe, var da Blindside smed albummet "About A Burning Fire" på gaden. Men nu er én dråbe altså ikke tilstrækkeligt mere. Så nu må I andre, såvel som mig selv hellere finde spande frem, for her er så sandelig en nu-metal udgivelse der sparker røv.

De portugisiske drenge spiller Nu-metal, ingen diskussion herom, men det er en eksperimenterende form for nu-metal de giver sig i kast med. En kombination der viser sig at være yderst fornuftig. I nogle enkelte numre kan man faktisk ane nogle sydeuropæiske stemninger i musikken, dog uden at det bliver så "nationalistisk" som Max Cavalera og resten af Soulfly slænget.

Det der gør, at denne CD virker så fantastisk fængende og medrivende er, at efter at have hørt CD'en igennem en enkelt gang, så er der allerede nogle omkvæd der har sat sig fast i hovedet. Og at det er så medrivende, gør at numrene kan tåles at høres utallige gange og at den samlede udgivelse har en lang holdbarhed.

Det var nu rart at høre en nu-metal udgivelse som virkelig fik tænderne til at løbe i vand, så jeg sidder nu her med en CD jeg klart kan anbefale til alle der er fans af Deftones, Linkin Park og... tjah, hele nu-metal genren i det hele taget, for The Temple har på "Diesel Dog Sound" fået rørt så grundigt i den store metal-gryde at mange elementer er repræsenteret her.

Tilføj kommentar