Spawn of Possession - Incurso

Incurso

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Spawn of Possesion fra Kalmar i Sverige, blev startet i Februar 1997, bestående af Jonas Bryssling (guitar), Jonas Karlsson (guitar) og Dennis Röndum (trommer). Bandet består nu af Jonas Bryssling (guitar), Christian Münzner (guitar), Erlend Caspersen (bass), Matthew Chalk (vokal) og Richard Schill (trommer). Hele idéen bag bandet var at skabe innovativt tekniskt Brutal Death Metal. Efter tre års dedikeret sangskrivning fik bandet indspillet deres første demo, The Forbidden, som fik mest positivt omtale i Death Metal fanscarer over hele verden. Året efter gik bandet igen i studiet for at indspille deres anden demo, Church of Deviance, som også blev rost af fans af genren og anmeldere. I December 2001 fik Spawn of Possession en plade kontrakt af Leader Records, og i Juni 2002 udgav de deres debut album Cabinet. Dette første studio album blev også rost af anmeldere og fans. De er nu ude med deres tredje studio album, Incurso, som de hævder er deres tungeste og mest teknisk udgivelse til dato, og det er dette album jeg har haft lyttet igennem.

Incurso er nok et af de mest tunge albums jeg har lyttet igennem i 2012. Guitar spillet er super tempofyldt med mange tunge riffs, med en intens tromme og dybe gutteral death metal growls. Desuden er musikken også rigtigt teknisk, og der ikke bruge af samme riffs igen og igen. Her er tale om et meget intenst og teknisk Death Metal album, som ikke rigtigt revolutionere genren, (foruden numrene ''The Evangelist og ''Apparation'' som er forholdsvis experimentale) men til gengælde super solidt!

Hvis du elsker ekstremt og meget tungt metal er Incurso noget for dig, og det har helt klart været min yndlings Death Metal udgivelse i 2012. Albummet er tilgængelig på Spotify, så jeg foreslår at du straks for lyttet det igennem.

Til slut er her et link til min yndlings sang på albummet Where Angels Go Demons Follow. En solid omgang teknisk død, enjoy!

Tilføj kommentar