Sons Of Tomorrow - Waltz Of A Madman

Waltz Of A Madman

Udkom

Type:Demo
Genrer:Hard rock, Heavy Metal
Spilletid:45:55
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Denne dansk/svenske kooperation byder på en god gammeldags gang heavyrock, med tryk på det tunge og en fin sans for fængende melodier. Dette lyder jo umiddelbart som noget jeg har liret af hundrede gange før, men morgendagens sønner har et es oppe i ærmet. Dette es lyder på navnet Jan Lundstrøm, der har et kraftfuldt og dejligt røget organ. Manden lyder som en mere rå udgave af Joey Tempest (Europe), samtidig med at han har en ordentlig portion blues i stemmen. Især på denne lange demos titelnummer, trækker manden virkelig tænder ud. Sangen er dejlig melankolsk og drager sig automatisk til med sin hypnotiserende rytme. Til tider minder Sons of Tomorrow om Gutrix i deres mest rockende og syrede øjeblikke, sjovt nok spiller Gutrix guitarist og metal legende Hank Shermann søreme også to gæstesoloer på skiven udover også at have taget bandfotos for bandet. Er du blevet nysgerrig nu, så skulle du entre bandets hjemmeside og se om du kan nasse dig til en kopi.

Kommentarer (5)

Ole Bach

Indlæg: 236

Det er dælme ærgeligt at

Det er dælme ærgeligt at dette geniale band er opløst og dette demo ville jeg gerne have fingre i,men det er jo nok umuligt.

Nille

Indlæg: 1

Hej Ole, vi er ikke gået i

Hej Ole, vi er ikke gået i graven, vi existerer stadig. Hvis du mailer din adresse så sender jeg en kopi af "Waltz of a madman" til dig.

Mvh/Nille

Qball

Indlæg: 1

Hey Ole! Som Nille ganske

Hey Ole! Som Nille ganske rigtigt skriver er rygterne om vores død ganske overdrevne. Projektet er lagt på is indtil videre, primært på grund af en total mangel på interesse for "Waltz..." fra plade- og managementselskaber. Vi er selvfølgelig superglade for den gode anmeldelse og din fortsatte support.

Keep Rockin'!

Jan

riheg03

Indlæg: 26

Prøv at tjekke de to ny

Prøv at tjekke de to ny danske bands Pebermund og Rosenkæp.

Ole Bach

Indlæg: 236

Jeg fatter ikke en centimeter

Jeg fatter ikke en centimeter at denne kanon fede udgivelselse ikke har solgt, der er en form for fedt drive og nerve og så er det drivende tungt.Det er ikke lige det jeg normalt høre af tråd men det har fanget mig helt vildt.Har også modtaget Waltz Of a Madman, det er da bare så fremragende som det kan være,det er dælme rart at høre sådant noget fed tråd, skal sprede ordet i min kredes af metalheads.