Soilent Green - Confrontation

Confrontation

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Sludge metal
Spilletid:41:42
Antal numre:15

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Soilent Green har i sandhed været igennem their fair share of bullshit og al den vrede over at føle sig forfulgt af uheld igennem et halvt årti bliver i den grad kanaliseret igennem “Confrontation". “Confrontation" er nemlig indbegrebet af bitterhed.

Soilent Green smider alle traditionsbestemte idéer om sangskrivning ud af vinduet og river lytteren rundt i kulissen med en hamrende effektiv blanding af aggressiv grind og en slags bluesy sludge, der virker dovent på den rigtig, rigtig fede måde. Det hele virker meget kaotisk og man bliver kastet ind i den ene riff/rytme-kombination efter den anden og brutaliteten er fremført med stor autoritet. Heldigvis er lydbilledet ikke ligeså bombastisk hele vejen igennem og ubarmhjertigheden bliver da også indimellem afbrudt af supertunge instrumentale interludes der lige giver en tid til at få vejret inden det hæsblæsende tempo på ny tager fat. “Confrontation" er generelt godt at lytte til, hvis du lige har tabt i poker eller fået et spark i nosserne.

Hvor godt albummet end er, kan det virkelig også blive anstrengende at lytte til i længden, og den noget uerfarne metal-lytter vil måske finde albummet lidt for komplekst og anstrengende i starten. Men frygt ikke: for hvert gennemlyt man gennemfører vil man komme tættere og tættere på at indse, hvor overlegent og gennemført hele albummet er leveret. Listen when angry!

Tilføj kommentar