Origin - Echoes Of Decimation

Echoes Of Decimation

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Spilletid:25:42
Antal numre:9

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: 8,3/10 baseret på 3 stemmer.

Origin spiller særdeles teknisk grindcore, men så er der heller ikke meget mere at sige om det. Normalt kan jeg godt lide denne stil, og til at starte med syntes jeg også at det var ganske fedt. Men allerede efter ganske få gennemlytninger blev jeg sgu ret så træt af det. Ikke fordi de spiller dårligt, det rykker bare ikke rigtigt. Det larmer mere end det rykker og det bliver man sgu træt af i længden. Jeg syntes, at Origin mangler lidt nuance i deres grindcore. Det virker alt for ensformigt i det lange løb. Produktionen er ellers god og rå, men det hjælper altså ikke på at kedsomheden kommer snigende efter ganske kort tid... Desværre!

Kommentarer (3)

Den cool giraf

Indlæg: 16

Hmm, har det på lidt en anden

Hmm, har det på lidt en anden måde... Synes numrene begynder at skille sig ud, jo mere man hører dem... Selvom jeg syntes det var ret monotont i starten..

70% og måske på vej opaf...

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Tjah.... Jeg ved sgu ikke.

Tjah.... Jeg ved sgu ikke. Det er den slags skiver jeg har det svært med. På den ene side er det jo ganske okey - På den anden side er det også kedeligt, i forhold til så meget andet grindcore!!!

MODOK

MODOK

Tidligere anmelder

Indlæg: 15

Jeg er uenig. Echoes Of

Jeg er uenig. Echoes Of Decimation er et enormt varieret udspil, med masser af temposkifts, forskellige vokaler osv. Denne plade tager lidt tid at komme ind i, men den er med tiden blevet en af mine all time favourites.

MODOK gav Origin - Echoes Of Decimation 9/10.