Order Of The Ebon Hand - XV: The Devil

XV: The Devil

/ VME · Udkom

Type:Album
Spilletid:47:38
Antal numre:9

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det kan være lettere komisk at bandet, som både på coveret med djævlen og i musikken udtrykker sig som noget ondt, har nakket deres ellers meget spændende bandnavn efter et Magic: The Gathering spillekort.

Men det er selvfølgelig ikke det, det skal komme an på. O.O.T.E.H. består af blandt andet medlemmer af Septic Flesh, Thou Art Lord og Necromantia og byder på lidt af hvert. Igennem skiven kunne jeg genkende inspiration fra Abigor, Enslaved og Darkthrone. Dette lyder umiddelbart spændende, men den lidt kedelige produktion i form af meget lave guitarer og det uendelige Burzum-agtige skrålen igennem hele pladen gør det lidt anstrengene at lytte på.

Der er dog lyspunkter, idet der også er krejlet nogle langsomme numre ind imellem de ellers hamrende blackmetal trommer, der også dominerer store dele af pladen. Tag f.eks. sangen "Gateway to Silence". Fedt langsomt nummer med dyster stemning og en af de få længere soli, hvor der også spilles saxofon.

Jeg synes på mange måder, albummet er spændende/eksperimenterende, men mangler dog noget variation i vokalen og et større lydbillede. Men det er måske også for meget forlangt i en blackmetal produktion.

Tilføj kommentar