Nocturnal Fear - Excessive Cruelty

Excessive Cruelty

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Krig og thrash metal er, hvad Nocturnal Fear har at byde på, og mere kan man vel heller ikke bede om.

Stilen er primært old school thrash metal, der i særdeleshed virker inspireret af 80ernes tyske thrash metal. Så vi har altså med rå og agressiv thrash at gøre, men det betyder ikke, at "Excessive Cruelty" - der i øvrigt er det amerikanske bands femte album - er ren primitiv thrash metal. Faktisk er der adskillige semi-tekniske riffs at komme efter, og der smides ligefrem nogle melodiske stykker og baggrundskeyboards ind hist of her. Derudover, og dette er nok bandets trademark, gøres der brug af blastbeats, hvis maskingeværagtige natur jo passer det lyriske tema - nemlig krig - ganske fint. Der er faktisk ganske mange skift og en del variation hele albummet igennem, således det aldrig rigtigt bliver kedeligt at høre på.

Produktionen lyder rå, dog uden at der er tale om underproduktion. Faktisk passer den rå guitarlyd fint til selve musikken og bandets lidt retro stil. Jeg syntes ligefrem, at den rå produktion skaber lidt autenticitet.

"Excessive Cruelty" er et rigtigt fedt thrash metal album, der både trækker på tradition og gør brug af lidt moderne elementer. Er du til thrash metal, så bør du tjekke denne omgang død og ødelæggelse ud.

Tilføj kommentar