Murderdolls - Women and Children Last [Special Edition]

Women and Children Last [Special Edition]

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Punk, Rock
Antal numre:18

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 10/10 baseret på 1 stemme.

Amerikanske "horror punk" rockere, Murderdolls, er på gaden med deres 2. album, "Women & Children Last". Stilen er semi-kick ass Rock'N'Roll med letfordøjelig melodi, forvrænget guitar og lettere rusten vokal. Der er måske nok lidt "Murderdoll" over teksterne, men musikalsk gør dukkerne absolut ingen fortræd…. Special Edition udgaven af "Women & Children Last" består, på lyd cd'en, af hele 18 numre - Heraf 3 Bonus Tracks, men jeg må tilstå, at de i mine ører alle lyder ens, så det havde ikke gjort nogen forskel om de havde droppet 5-6 numre. Det kører deruda' i samme rille., og dét de leverer, er i orden, men mere bid og musikalske twists havde virkelig gjort en forskel. … Måske det alligevel havde været en idé at undlade 5-6 numre?! Der er et par tracks, der hægter sig fast i én, såsom "Whatever You Got, I'm Against It", men det er med at være opmærksom – For de få numre, der faktisk ikke er så ringe, drukner fuldstændigt blandt de andre (kedelige), og man havde måske haft en anden opfattelse af albummet, hvis der havde været mindre "fyld"… Ærgeligt! Der er en DVD med i pakken, med nyt live-materiale, optaget i Los Angeles. For Murderdolls-fans er det helt sikkert kræs, da produktionen er klasse og der er up-to-date bonusmateriale.

Jeg er sikker på, at det må være underholdende at opleve Murderdolls live, og at "Woman & Children Last" er okay som baggrundsmusik en aften i selskab med ligesindede og et par kasser bajere, men det er ikke et album jeg sætter mig hen og lytter intensivt til, for at opdage små finesser eller nyde de fede parts…

"Hovedet under armen"- Rock'N'Roll uden vilde overraskelser!

Kommentarer (1)

heavybitch

Indlæg: 1

Women and children last er

Women and children last er årets plade! Den er nærmest groet fast i min CD afspiller, og der er ingen tegn på at jeg vil se mig i stand til at vriste den løs lige foreløbig. Køb den, nyd den - elsk den.

heavybitch gav Murderdolls - Women and Children Last [Special Edition] 10/10.

Tilføj kommentar