Motorjesus - Deathrider

Deathrider

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Spilletid:52:27
Antal numre:12

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Umiddelbart ved man ikke rigtig hvad der er i vente, når man hører navnet Motorjesus, men overraskelsen venter positiv, og begejstringen stiger hurtigt og stødt pladen igennem. "Deathrider" er et af de bedste albums jeg har hørt i den seneste tid, og forsanger Christph Brix har en ufattelig behagelig vokal, som er meget varieret, hvilket gør det meget nemmere at lytte "Deathrider" igennem, uden det bliver for meget af det samme.

Uden at kunne læse Motorjesus' tekster i nærværende pressemateriale, lyder det som om, at det lyriske aspekt ikke fejler noget. I hvert fald er lyden af den sungne ganske glimrende og lover praktisk talt gode tekster.

Hvis man nu skulle beskrive Motorjesus' musik, ville det være smart at starte med første del af deres navn: motor. Motorjesus er ’engine metal’, for der er så meget gang i den, på en fed og harmonisk måde, som ikke blot er død og helvede. Musikken er stadig hård, uden at være doom metal. Det er svært at forestille sig ikke at stå og synge med på numrene "Distortion Sleep", "Legion of Rock" og "10 Feet Under Ground" til en koncert med Motorjesus.

Det virker som om Motorjesus er et meget lovende band, og jeg ser utrolig meget frem til at høre mere fra dem i fremtiden, da det helt sikkert vil være pengene værd at investere i deres plade "Deathrider". Så kan man håbe, at de holder standarden fremover.

Kommentarer (1)

Iron

Indlæg: 23

Var lige inde på deres HP for

Var lige inde på deres HP for at høre noget af deres musik.....og jeg må sgu sige at jeg er enig med dig.....
Det er faktisk en rimelig fed gang tråd.