Michael Kiske - Kiske

Kiske

/ Zink Music · Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Power metal
Spilletid:46:19
Antal numre:11

Officiel vurdering: 1/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Ja, det er ufatteligt hvor dybt den mand kan synke. Engang kendt for at være sanger i et af de største europiske metal bands Helloween, med et vokal organ uden sammenligning, spiller nu slap pop musik uden nogen som helst genkendelsesværdi. 11 ligegyldige pop numre er det blevet til på hans tredje udspil, der intet overhovedet intet har at gøre med hans fortid, ikke nok med det bander han alle metal fans langt væk, da han jo nu bekender sig den hellige kristne tro, hvilket er fint nok men at hårde metal riffs ingen plads har og er fanden selv i hans verden kan jeg ikke acceptere. Jamen kære Kiske, så kan der heller ikke være plads til dig i metal verdenen længere.

Kommentarer (2)

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Er det virkelig så ringe ??

Er det virkelig så ringe ?? Kan godt li' når han synger lidt dybere, selvom jeg godt ved at hans krystal røst har betaget en del... men ER det vikelig Så ringe det her... har ikke selv hørt den dog..

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

jeps det er mega ringe, det

jeps det er mega ringe, det er jo pop musik, hvilket jeg som saadan ikke har noget imod, men saa skal det ogsaa vaere godt, og det er det ikke.

Tilføj kommentar