Lord Dying - Summon the Faithless

Summon the Faithless

· Udkom

Type:Album
Genre:Sludge metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Tung, smuk og solid debut fra Lord Dying.

Lord Dying fra Portland i Nordvestamerika, debuterer med fremragende sludge, der er tilsat lidt thrash og en slat doom. De fire gutter, der dannede bandet i 2010, spås en stor fremtid på metalscenen - efter at have hørt bare ganske få numre fra albummet Summon the Faithless forstår man godt hvorfor.

Nogle gange går det bare rigtig stærkt for nye unge bands. Hvis opskriften på musikken er rigtig, og heldet også er tilstede, så kan det store gennembrud, og den store succes, vente lige om hjørnet. Det er ihvertfald tilfældet for Lord Dying. Allerede tre år efter dannelsen har de smidt denne fremragende skive på gaden, og turneret og delt scene med bands som Red Fang og Down. Musikken har både groove og nosser med dens svingende stramme rytmer og tonstunge riffs. Sangeren synger aggressivt, men med sjæl, og kombineret med simple og effektive riffs, som hviler på en perfekt bund fra bas og trommer, spiller Lord Dying sludge af den helt perfekte kaliber. Fans af Down, COC og Kylesa, skal give det et lyt eller tre. Man bliver ikke skuffet!

Af en debut at være, så er det her på meget højt niveau. Pladen er en super homogen samling af rigtig fede numre, og eneste rigtige minus er, at den er lidt kort. Heldigvis findes der en deluxe-udgave, som indeholder lidt ekstra guf til alle os sludge-fans.

Trackliste: 01. In A Frightful State Of Gnawed Dismemberment 02. Summoning The Faithless 03. Greed Is Your Horse 04. Descend Into External 05. Dreams Of Mercy 06. Perverse Osmosis 07. Water Under A Burning Bridge 08. What Is Not... Is

Summoning the Faithless - En sløj video, men nummeret holder.

Tilføj kommentar