Vinylbanner
Last Kingdom - Chronicles Of The North

Chronicles Of The North

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Melodisk Metal
Spilletid:47.29
Antal numre:9

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Last Kingdom er et melodisk power metal band fra Göteborg, Sverige. Bandet blev dannet i 2004 af sangeren Stefan Jacobsen og guitaristen Freddy Olofsson. Den største indflydelse for de to fyre har altid været Helloween, især Keeper of the Seven Keys albumsne. Andre inspirationer inkludere Power Quest, Sonata Arctica, Highland Glory, Lost Horizon og Nocturnal Rites. Last Kingdom havde nogle problemer med medlemmer i de foregående år, men i 2008 grundlagde de deres optimale line-up bestående af: Stefan Jacobsen - vokal, Freddy Olofsson - guitarer, Stefan Malmenlid - keyboard, Jimmy Malmenlid - Bass og Anders Persson - trommer. De har spillet som opening acts for bands som Dragonland og Wolf, og alle optrædener var en succes.

De er nu ude med deres første studio album Chronicles Of The North, som blander power metal, NWOBHM og melodisk metal. Stefan fremføre en meget traditionel høj power metal vokal, med en meget melodisk følelse og de typiske næsten opera agtige toner. Guitar spiller følger også samme boldgade og er forholdsvist intenst. Albummet kunne godt minde om noget i stil med Manowar, både lyrisk og musisks, dog ikke helt lige så vel udført, og forholdsvist trivielt. Alt i alt er albummet forholdsvis trivielt, men det har dog sine gode numre som titel nummeret, ''Chronicles Of The North'' og ''Warrior Kings''.

Her er alt i alt tale om en solid udgivelse som er over middel. Hvis du har en tendens til Europæisk Power Metal er det helt sikkert noget i din boldgade, men hvis du ikke er den store Power Metal fan som mig, er dette et album du sagtens kan leve uden.

Dette er indtil videre den eneste musik video fra albummet til balladen ''The World Is Dying''.

Tracklist

  1. Chronicles Of The North
  2. Warrior Kings
  3. Daylight Retreats
  4. Silver Moon
  5. The World Is Dying
  6. End Of Life
  7. Fate
  8. Abandonded
  9. Lost
Metalvinyl

Tilføj kommentar