Jemineye - Restless Hearts

Restless Hearts

Udkom

Type:Demo
Genrer:Heavy Metal, Rock
Spilletid:21:47
Antal numre:5

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Medlemmerne af den italienske duo Jemineye spillede først sammen i et Megadeth-coverband, inden de besluttede sig for at ville lave nogle sange selv. Musikken, de er nået frem til på demoen "Restless Hearts", har helt klart nogle rødder i melodisk thrashmetal, men er strukturelt mere ovre i en progressiv metal-boldgade med skiftende taktarter og rytmer og komplekse guitarriff.

Matteo Marano, der spiller al guitar og har stået for programmering af trommer af keyboard, er et stort talent. Der er masser af gode ideer i de her numre, selv om man måske kunne indvende, at de harmonisk kører meget i det samme old school-metal-spor. Desværre er Valentino Valentis vokal ikke så god – han kunne dog sikkert godt levere noget bedre, end det han leverer her, der mest af alt lyder som first-takes fra et øvelokale, ofte upræcist og til tider falsk.

I det hele taget er det svært at give en helt fair bedømmelse af "Restless Hearts", fordi det i den grad lyder som det, det er: en demo. De programmerede trommelyde skriger om at blive udskiftet af en levende trommeslager, og en rigtig bassist ville sikkert også gøre underværker (og så selvfølgelig lidt sangtræning). Om Jemineye bliver et bedre eller værre band, når de får flere medlemmer involveret, vil tiden vise.

Tilføj kommentar