Hauk - To Hear The Trumpets Call

To Hear The Trumpets Call

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Folk metal
Spilletid:21:39
Antal numre:4

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Man siger “alle gode gange tre", men dette gamle ordsprog gælder åbenbart også i den negative retning. For efter de rædderlige demoer fra henholdsvis Sensommersne og Trident Winter, kommer nu denne mini cd fra amerikanske Hauk, et band der har viet sig til en væmmelig blanding af Pagan og True Metal, der selv ville få en tysker til at få mavekneb.

At denne cd er udgivet via et rigtig og legitimt pladeselskab er udover min sunde menneskefornuft, ingen PR mand ved sine fulde fem kan da regne med at det her sælger mere en fem kopier (en til mor og far og resten til vennerne), så jeg går ud fra at dette er en eller anden ondskabsfuld spøg på bandets bekostning. For i disse tider hvor markedet bliver oversvømmet med bands, kan jeg ikke se at et yderst dilettantisk, hjemmestudio optaget, sindssyg ringe udført, skal udfylde nogen markedshuller. Vokalen er omtrent ligeså emotionel og spændende som det er at tælle vatpinde. Trommerne er en joke i sig selv, dårligt programmeret og ude af takt det meste af tiden. Lyt især til de "jazzede" fills der ville få selv Abbaddon (Venom) til at krumme tæer. Det eneste der ikke er ringe konstant er guitaren, der udover et par halvgode licks faktisk også er det eneste der ikke lyder som min sidste tarmskylning.

Så med denne vederstyggelighed ude i verden, kan det ikke vare længe for dommedagen endelig er over os, nu da denne sataniske treenighed er fuldført! For der kan vel ikke komme mere af denne slags?

Imusic

Tilføj kommentar