Night of the black attack 4.0
Hail Of Bullets - ...Of Frost And War

...Of Frost And War

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Thrash metal
Spilletid:52:49
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Death Metal supergroups er efterhånden ikke noget sjældent syn, tag for eksempel Bloodbath eller Deathbreath. Et band der nu melder sig ind under disse rækker er Hail Of Bullets fra Holland, der i sit lineup har folk fra så respekterede bands som Gorefest, Pestilence, Asphyx og Thanatos. Mest kendte er nok forsanger Martin Van Drunen som man kender fra Asphyx og Pestilence, samt trommevidunder Ed Warby fra Gorefest.

"...Of Frost And War" er et konceptalbum bygget op på den tyske værnemagts invasion af Rusland, der gik under kodenavnet Barbarossa og strakte sig fra juli 1941 til den bitre ende i Berlins gader maj 1945. Kampene går som værende de mest barbariske og blodigste nogensinde, perfekt for Death Metal jo.

Musikalsk er det den rene lære der tæller, ikke noget nymodens stads her. Man kombinerer godt fra samtlige bands og retter velmenende nik i retningen af bands som Bolt Thrower, Dismember og Death. Der bliver varieret godt imellem det primitive fremadrettede riff orienterede og det mere tunge og groovende. Hvoraf sidstnævnte virkelig får en til at vippe energisk med nakkemusklerne, især Warby's simple men dog fængende trommespil, føles som at blive kørt over af en 50 tons Tiger tank, medens guitarerne konstant hyler ned over en som den Røde Hærs Stalinorgler.

"...Of Frost And War" er en skive der vil tilfredsstille de fleste Death Metal fans derude. Hvis den bliver ved med at vokse på mig som den hidtil har gjort er den endda et godt bud på årets Death Metal album.

Tracklist

 1. Before the Storm
 2. Ordered Eastward(featuring Dan Swanö)
 3. The Lake Ladoga Massacre
 4. General Winter
 5. Advancing Once More
 6. Red Wolves of Stalin
 7. Nachthexen
 8. The Crucial Offensive (19-11-1942, 7.30 AM)
 9. Stalingrad
 10. Inferno at the Carpathian Mountains
 11. Berlin

Tilføj kommentar