End Of Green - The Painstream

The Painstream

· Udkom

Type:Album
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Middelmådigt udspil fra End Of Green

End Of Green er et gotisk metal/rock band fra Tyskland, selv siger de at de spiller depressiv subcore. Bandet der har eksisteret siden 1992 har udgivet 8 studie albums hvor The Painstream er det sidste skud på stammen.

The Painstream ligger ud med numret "Hangman's joke" et nummer som egentlig mest af alt bare irriterer mig. Musikerne løber derudaf i en galloperende rytme og der fades ind og ud i løbet af nummeret hvilket forvirrer mere end det gavner. Herefter bliver det dog bedre, End Of Green gør det udmærket og har fået smidt nogle gode numre sammen. Man føler sig godt tilpas, ikke fordi de gør det fantastisk men mere fordi det føles som noget man har hørt før. The Painstream er lige ud ad landevejen gotisk metal/rock med gode melodier og catchy omkvæd. Som på "Chasing Ghosts" hvor man nærmest synger med fra første strofe. End Of Green bevæger sig i et tekst univers der bland andet handler om depressioner, ensomhed og død. "Death Of The Weekender" er et udemærket eksempel på dette, her ligger Michael "Darkness" Huber (vokal) ud med linjerne "Since i see no sun, seems there is no morning, feel my old bones, I'm so fed up with everything" På The Painstream's sidste nummer "The Painstreet" fanger End Of Green mig først rigtigt. Nummeret skiller sig ud fra resten af albummet, guitaren er mere melodisk og der bliver leget lidt mere med vokalen.

The Painstream er et album der tager mig fra den ene yderlighed til den anden. Det ligger ud med "Hangman's joke" som jeg mener burde klippes ud, resten af albummet er egentlig udemærket baggrunds musik, men ikke noget jeg kommer til at kunne huske om et halvt år. For så at slutte af med et velkomponeret og flot nummer som godt kunne snige sig på min playliste i ny og næ.

Trackliste: 01 - Hangman's Joke 02 - Holidays In Hell 03 - Standalone 04 - Final Resistance 05 - De(ad)generation 06 - Home On fire 07 - Death Of The Weekender 08 - Donn't Stop Killing Me 09 - Chasing Ghosts 10 - Miss Misery 11 - The Painstreet

Her er et preview af albummet fra End Of Green.

Tilføj kommentar