Grand Supreme Blood Court - Bow Down Before The Blood Court

Bow Down Before The Blood Court

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Blodsprøjtende Old School Død!

Grand Supreme Blood Court er et Old School Death Metal band fra Holland. Bandet blev startet i 2009 af guitaristen Eric Daniels fra Asphyx, efter han havde været væk fra genren i 9 år. Bandets mål var fra starten at lave Old School Death Metal i stil med bands som Slaughter, Funeral Bitch etc, og også at finde et tema til bandet. Temaet blev det som navnet indikere, en dødens domstol. Det tema kommer frem både i form af deres lyrik og navne. Fx har bandet valgt at skifte deres personlige navne ud med disse: Grand Magistrate Bagchus (trommer), Grand Judge Daniels (guitar), Grand Prosecutor van Drunen (vokal), Grand Registrar Zuur (guitar) og Grand Executioner van Eekelen (bas). De er nu ude med deres debut album Bow Down Before The Blood Court som jeg har lyttet igennem, og det har været en fornøjelse.

Albummet bringer et meget velkendt guitarspil med tunge riffs og et svingende tempo. Vokalen er en blanding mellem brutale growls og Black Metal lignende shrieks, der bringer tankerne hen mod tiden hvor de brutale Metal genrer var en og samme ting. Trommespillet er forholdsvis tempo fyldt uden alt for overdreven brug af blast beats. Sangene skaber helt klart den brutale og makabre stemning som bandet fra starten ville kreere, som tydelig høres på numre som fx ''Piled Up For The Scavengers'' og ''Veredictum Sanguis''.

Her alt i alt tale om en god Death Metal udgivelse. Der er ikke de store ændringer og nyskabninger under solen, men bare god solid Old School Death Metal. Et album som helt klart er en lytter værd, hvis du er til Death Metal og mere brutalt Metal generelt.

Til sidst vil jeg lige slutte af med nummeret ''Piled Up For The Scavengers''. Et rigtigt fedt nummer, som omhandler hvad der sker med de kroppe som the Grand Supreme Blood Court dræber, i aller bedste brutale Death Metal maner.

Tracklist

 1. All Rise!
 2. Bow Down Before the Blood Court
 3. There Shall Be No Acquittance
 4. Veredictum Sanguis
 5. Behead the Defence
 6. Grand Justice, Grand Pain
 7. Fed to the Boars
 8. Circus of Mass Torment
 9. Public Castration
 10. Piled Up for the Scavengers
 11. ...And Thus the Billions Shall Burn