Fejd - Eifur

Eifur

· Udkom

Type:Album
Genre:Folk metal
Spilletid:50.01
Antal numre:12

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Efter et par gennemlytninger af "Fejd" og deres nye plade "Eifur" må jeg erkende at det her er overhovedet ikke metal. Det er en gang svensk folkemusik, som faktisk lyder ret godt men der er ikke den mindste strejf af metal eller bare en lille smule rock over det her, så jeg har simpelthen valgt ikke at give det nogen kranier. Det er ikke fordi at musikken er dårlig, men at give den en bedømmelse på en metal site vil ikke være rigtigt. Men er du til nordisk folkemusik hvor du får fornemmelsen af vikinge sagn og fortællinger så vil det her være et godt valg.

Kommentarer (3)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Nu har jeg selv hørt skiven

Nu har jeg selv hørt skiven igennem og ja... metal er der ikke meget af men i ny og næ springer der lidt metal frem... Vil vurdere det som folkmetal med MEGET fokus på folk... Deres forrige skive var utrolig fed og den bør du nye. De er gode til at skabe en fed stemning og til at hive en med tilbage til en længst forglemt fortid...

KingOfDarkness

KingOfDarkness

Tidligere anmelder

Indlæg: 2

Jeg er fuldstændig enig i at

Jeg er fuldstændig enig i at de er gode til at lave stemningsfyldt folk musik, så det kunne være jeg skulle hører ders forrige skive for de er dygtige, men som sagt jeg fandt intet tegn på metal, men det kan meget vel være mig der ikke er velbevandret nok i folkmetal genren.

TFS

Indlæg: 32

Helt enig. Til gengæld har

Helt enig. Til gengæld har Månegarm lavet et udemærket album "Nattväsen", som faktisk lyder meget som Fejd spillet på den "metalliske" måde.

Tilføj kommentar