Chthonic - Pandemonium (Best Of)

Pandemonium (Best Of)

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Symfonisk black metal
Spilletid:67:46
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Taiwans førende Metal band er ude med en opsamling for at opsummere de forgange ti år af deres karriere, bandet har i skrivende stund udgivet fire plader og har de seneste år turneret på så prestigefyldte turneer som Ozzfest og Marduk.

Musikalsk er man næsten en tro kopi af Cradle of Filth, alt fra de overeksponerede keyboards til den super høje skrigestemme lyder som deres engelske kolleger. Selve skiven indeholder 11 numre, hvoraf hele syv er genindspilninger, hvilket gør denne opsamling for fans selvom de skulle eje de fire studie albums.

Men det der imponerede mig allermest er dog den yderst luksuriøse indpakning. Selve CD’en kommer i en boks der minder en om tigerbalsam fra Tiger butikken, inde i finder man så udover selve skiven en masse fnidder fnadder i form af idol kort, en sjov lille serviet (der ifølge bandet skulle afværge onde ånder) samt en virkelig lækker booklet.

Musikalsk synes ikke bandet har meget at byde på, medmindre et Cradle of Filth ikke er nok for en, for så skal jeg ikke være bleg for at anbefale denne flotte opsamling.