Bedemon - Symphony of Shadows

Symphony of Shadows

· Udkom

Type:Album
Genre:Doom metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Efter 10 år kom albummet endelig ud

Symphony of Shadows

Bedemon er et band der beskæftiger sig mest med genren doom. Bandet er blandt andet inspireret af bandet Black Sabbath. De Bedemon-medlemmer der står bag Symphony of Shadows er Geof O’ Keefe (trommer og lead guitar), Mike Matthews (bas og lead guitar), Craig Junghandel (lead vokal) og Randy Palmer (sangskriver og guitarist). Albummet har været ca. 10 år undervejs.

Albummet indeholder en god variation i form af temposkift. De fleste numre er middelmådige, men der er et par enkelte numre der skiller sig en smule ud, og er lige en anelse bedre end de andre. Deriblandt "Saviour"og "Godless".

Trods det at albummet har været længe undervejs, og der umiddelbart har været god tid til at finpudse detaljerne, så er albummet ikke noget ud over det sædvanlige. Mange af numrene minder meget om hinanden, og vokalen er ikke specielt fangende. Albummet har i det hele taget ikke meget nyt at tilbyde.

Instrumentalt er der dog nogle ok riffs, fine soloer og et eller andet særligt godt over bas og trommer. Dette er et plus.

Tracklist:

1. Saviour 2. Lord Of Desolation 3. Son Of Darkness 4. The Plague 5. D.E.D. 6. Kill You Now 7. Godless 8. Hopeless 9. Eternally Inhuman

Tilføj kommentar