Antichrist - Forbidden World

Forbidden World

· Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Spilletid:43.47
Antal numre:10

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg havde aldrig før hørt om bandet ’Antichrist’ og jeg havde faktisk regnet med det var et af de der mainstream black-metal bands – det var det bare ikke. I stedet var det tamt, kedeligt og mainstream trash metal. Min skuffelse kan næsten ikke beskrives, det lyder som en meget dårlig hjemme-recording og generelt er det hele bare kaotisk. Vokalisten skriger på livet løs, guitaren kører derudaf sammen med trommerne – jaja, meget trashy. Det ændre dog ikke det faktum at kvaliteten på dette album er ringe og der slet ikke er noget som helst i denne udgivelse som jeg har lyst til at gemme.

Det er bare lidt synd, for det lyder jo som om de rent faktisk godt kan finde ud af at spille. Dog er det hele så gennemtæsket af den ringe lyd og irriterende vokal som jeg slet ikke finder interessant – skuffende!

Antichrist er et band som har forsøgt at introducere en lyd vi alle kender, en lyd som er så kendt at det næsten er til at græde over. Jeg var helt klart allermest glad for deres stille instrumentale sang ’Forbidden world’ og det var så den eneste sang som for mig kunne benyttes til noget.

En MEGET skuffet karakter herfra og med det vil jeg ligesom sige at den dag de tør at bukke sig i støvet og ligesom ligge deres trash-metal-legend-drømme væk, ja så tror jeg sgu de kan lave noget der er værd at lytte til.