Alabama Thunderpussy - Open Fire

Open Fire

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Stoner Rock
Spilletid:42:49
Antal numre:11

Officiel vurdering: 1/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Godt nok har jeg et anspændt forhold til heltemetal, men jeg er åben over for nye bands i denne genre, som forsøger at bidrage med noget positivt. Dog er den en genre, man skal være varsom med at kaste sig ud i, for det kræver, at man gennemfører det fuldt ud, og virkelig er klar over, hvad man har givet sig til.

Problemet med ATP er ikke, at de ikke kan finde ud af at spille musik. Problemet er nærmere, at heltemetal ikke er deres liga. I stedet burde de lave hard-rock. "Open Fire" er virkelig et usselt forsøg på at lave en slags musik, som i moderate mængder kan være rigtig fed, men genren er ved at blive kliché. ATP virker mere som et krampagtigt forsøg på at holde en svunden tid i live, og det falder fuldstændig til jorden.

Riffene er temmelig uopfindsomme og kedelige i variationen, trommerne er simple og sangeren er irriterende at høre på i længden. Alt i alt kan jeg egentlig ikke se nogen grund til at bruge penge på denne plade, eller båndbredde, hvis man er til den slags. De får 10 % metal for at have formået at udgive en plade gennem Relapse Records.