Agincourt - Angels of Mons

Angels of Mons

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Psychedelic Rock
Spilletid:49.31
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Agincourt er et heavy metal band fra England som blev dannet i 1991 og de er nu ude med deres nye skive 'Angel of Mons'

Angel of Mons er en fed plade, intet mindre. Agincourt formår, at skrive heavy metal musik som enhver kan blive fanget af. Der er selvfølgelig alt det traditionelle - melodiske riffs, små solo dele og en fed vokal. Dog er der noget over dem, som jeg personligt bliver fanget af. Jeg er stadig ikke sikker på om det er vokalisten, der har en meget fed stemme, som jeg mener passer ret godt ind. Selvom hans vokal til tider godt kunne bruge lidt mere power, da den bliver en smule kedelig i længden.

De kan finde ud af at spille, de kan finde ud af at skrive musik - ja Agincourt kan lidt af hvert. Ikke mindst er de også sikre i hvilken stil de vil spille. Hele albummet byder på solid heavy metal med små power metal elementer.

Så "Angel of Mons" skal klart købes hvis man er til en fed omgang heavy/power metal dog med lyden helt tilbage fra den gamle skole af metal. Man skal dog nok lige vende sig til hans vokal hvis man skal kunne nyde dette album fuldt ud, da den for at være helt ærlig ikke ændre sig særlig meget igennem albummet. Hvilket er den eneste dårlige ting jeg har omkring albummet.