Aborted - Termination Redux

Termination Redux

· Udkom

Type:EP
Genre:Death metal
Antal numre:5

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

De belgiske dødsmetallere sparker året i gang med brutal EP

Jubilæumsgave

I anledning af deres 20 års jubilæum har Aborted valgt at begave os med en lille udgivelse bestående af en genindspillet udgave af 2001-nummeret, ”The Holocaust Incarnate”, som i den nye udgave er blevet til ”The Holocaust Re-incarnated”, samt en lille håndfuld nye numre, der varsler både deres kommende tour, men også det nye album, de er i færd med at indspille.

Fee døø

Lad mig sige det med det samme: Det er ikke stor og nyskabende kunst, der gemmer sig på kvartettens seneste udspil, til gengæld er det solid dødsmetal uden nykker eller påtagethed. Det er straight up dødsmetal med dødsmetal på, og de holder formen fra deres forrige udspil, ”The Necrotic Manifesto”, der udkom i 2014. Det eneste tilbageværende originale medlem, vokalisten og stifteren af ensemblet, Sven, lyder som om han godt kunne snuppe 20 år til på scenen og de øvrige medlemmer er også i topform, og selvom det er en ultrakort fornøjelse at smide denne EP på, er det blot en undskyldning for at sætte den på repeat.

Please sir, I’d like some more

For fans af velspillet og velproduceret dødsmetal, er det her en lækker lille forret, der varsler om et veltillavet hovedmåltid der, forhåbentlig, er ligeså knivskarpt skruet sammen. Niveauet er højt hele vejen igennem og med en spilletid på bare 15 minutter, er der heller ikke tid til at slacke – noget man absolut heller ikke kan beskylde et eneste af de involverede parter i at gøre.

Tracklist

  1. Liberate Me Ex Inferis (Intro)
  2. Termination Redux
  3. Vestal Disfigurement Upon The Sacred Chantry
  4. Bound In Acrimony
  5. The Holocaust Re-Incarnate