Meanwhile on Facebook uge 50

Meanwhile on Facebook uge 50 Meanwhile on Facebook uge 50

Den forgangne uge har stået i julegavernes tegn

Fandme ja!!! Children Of Bodom lægger vejen forbi Pumpehuset D.1 april!

Tidlige julegaver fra COPENHELL!!
Five Finger Death PunchIn FlamesCarcass og Ministry er blandt dagens tilføjelser!!

Vi fortsætter med de tidlige julegaver. Primus er netop blevet offentliggjort til næste års udgave af NorthSide

Apropos julegaver. Pumpehuset er reddet!!! Københavns kommune sikrer at det kan bestå de næste 8 år. Dét er fandme en god nyhed!!

It's the end of the world as we know it. På en måde. Sort Søndag skal omformatteres og vi glæder os til at se hvad det bliver til.

Som lovet, disker vi nu op med en bette konkurrence. Reglerne er simple: reagér på den koncert du helst vil deltage i og så trækker vi lod blandt de deltagende om 4x2 billetter (med undtagelse af <3 hvor der er én billet.) Vi siger tak til både jer der deltager aktivt på siden og til vores fantastiske venner hos henholdsvis Amager BioPrime CollectiveViborg Metal Festival 2017 og VoxHall. Vi gi'r en drink i lufthavnen! (Konkurrencen slutter d. 24/12-16 kl. 12)

Øv!! Koncerten med Black Stone Cherry på Train Live i det nye år, er desværre aflyst..

Billetsalget til Royal Metal Fest 2017 er igang!
Hvor COPENHELL halter lidt på Black tilføjelserne, så lægger de i Aarhus ud med selveste INQUISITION Official

Skik følge, eller land fly - som man siger. Roadburn Festival har en helt særlig aftale med de omkringliggende "specialbutikker", der tillader dig at fejre d. 20/4 som var du lokal.

Ny musik fra Nine Inch Nails!! De lovede ny musik i 2016, og det løfte, det holder de. Fredag D.23 udgiver de EP'en 'Not The Actual Events'. Så er julefreden sikret!

Viborg Metal Festival har netop tilføjet de sidste navne, til næste års program. Blandt dagens tilføjelser er LIVLØSAltar of Oblivion og Iron Fire
Turen går, uden tvivl, til Viborg, til marts! Skal I med?

Tilføj kommentar