Vinylbanner

Deus Otiosus uploader demo til gratis download

Deus Otiosus uploader demo til gratis download

De danske death metallere, Deus Otiosus, har nu uploadet deres gamle "Death Lives Again"-demo fra 2007 på Bandcamp. Demo’et er sat til ‘name your price’, så nu er chancen der for at downloade bandets demo i høj kvalitet og endda til ingen penge, med mindre man vælger at betale for det.

Demo’et blev til I årene 2005-2007, engang da Deus Otiosus var et studieprojekt for Anders Bo Rasmussen og Henrik Engkjær. Sidstnævnte spillede i den tid i andre bands som Victimizer og Church Bizarre. Trommerne på "Death Lives Again" demo’et blev indspillet af Lars Groth, der dengang var aktiv i Crucifix – et band der spillede væsentlig hurtigere end Deus Otiosus er kendt for at gøre. Lars’ trommestil har uden tvivl sat sit præg på sangene, som på den måde får sin egen karakter i forhold til det senere Deus Otiosus-materiale.

Siden er Deus Otiosus blevet et fuldt band og hovedprioritet for alle involverede. Sidste år udgav Deus Otiosus deres andet album "Godless" på Deepsend Records (Corpus Mortale, Dawn Of Demise, The Cleansing) og i år spillede de blandt andet på Copenhell-festivallen. Mens bandet arbejder på sangene til det 3. album gør de altså dette lille stykke dansk metalhistorie frit tilgængeligt.

Deus Otiosus kan opleves live næste gang i Danmark i KB18, København d. 31. oktober sammen med Dreadlord og The Nimbwits.

Tilføj kommentar